Basket Talk

«Break» με απίθανο Αντεμπάγιο για τους Χιτ μέσα στη Βοστώνη!

«Break» με απίθανο Αντεμπάγιο για τους Χιτ μέσα στη Βοστώνη!

Τεράστια νίκη με 109-103 μέσα στην έδρα των Σέλτικς πανηγύρισε η ομάδα των Μαϊάμι Χιτ, έχοντας τον Μπαμ Αντεμπάγιο σε εξαιρετική βραδιά.

Προβάδισμα στους τελικούς της Δύσης για το NBA πήρε το Μαϊάμι. Οι Χιτ νίκησαν στο Game 3 109-103 τους Σέλτικς στη Βοστώνη και έκαναν το 2-1 στη σειρά. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Μπαμ Αντεμπάγιο, ο οποίος «ξύπνησε» από τον... λήθαργο των πρώτων δύο αγώνων της σειράς, όταν είχε 10 πόντους στο Game 1 και μόλις έξι στο Game 2.

Ο 24χρονος σέντερ τελείωσε τον αγώνα με 31 πόντους, 10 ριμπάουντ έξι ασίστ και τέσσερα κλεψίματα, με αποτέλεσμα να καλύψει και το κενό που άφησε στη διάρκεια του αγώνα ο Τζίμι Μπάτλερ. Ο Πι Τζέι Τάκερ από την πλευρά του, πρόσθεσε 17 πόντους και ο Μαξ Στρους 16.

Το Μαϊάμι μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί με 26 πόντους διαφορά στις αρχές του δευτέρου δωδεκάλεπτου (46-20). Περίπου δύο λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου οι Χιτ ήταν μπροστά στο σκορ με 62-37, αλλά στη συνέχεια οι Σέλτικς έκαναν την αντεπίθεσή τους και μείωσαν σε 93-92, ενώ απέμεναν 2:40 για το τέλος του αγώνα, ωστόσο δεν κατάφεραν να πλησιάσουν περισσότερο. Κορυφαίος για τους «Κέλτες» ήταν ο Τζέιλεν Μπράουν που πέτυχε 40 πόντους, ενώ πολύ καλή απόδοση είχε και ο Αλ Χόρφορντ με 20 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά στη Βοστώνη για το Game 4, τα ξημερώματα της Τρίτης (24/5).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0