Basket Talk

Λυκογιάννης: «Η σεζόν κατέληξε σε αποτυχία - Θα πάμε σε πιο χαμηλό μπάτζετ»

Λυκογιάννης: «Η σεζόν κατέληξε σε αποτυχία - Θα πάμε σε πιο χαμηλό μπάτζετ»
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, μετά την νίκη επι της ΑΕΚ,  μίλησε για την ιστορική αποτυχία της ομάδας του να πετύχει τον στόχο της εισόδου στα πλέι-οφ αλλά και για την επόμενη μέρα...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άρη Λυκογιάννη, μετά την... χωρίς αντίκρισμα νίκη επί της ΑΕΚ και την ιστορική απουσία της ομάδας του από τα φετινά πλέι-οφ:

Για το ματς: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι σε επίθεση και άμυνα. Είχαμε διάθεση να πασάρουμε τη μπάλα, φαίνεται και από τις ασίστ. Κάναμε σωστό παιχνίδι απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα. Η ΑΕΚ φάνηκε κάπως άδεια απέναντί μας».

Για την αποτυχία να μπεί ο ΠΑΟΚ στην 8αδα: «Είναι δύσκολο να γίνει απολογισμός της σεζόν αυτή τη στιγμή. Το συμπέρασμα είναι ότι η σεζόν καταλήγει με αποτυχία. Εμείς δεν είχαμε τραυματισμούς, είχαμε αλλαγές. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα στην Ελλάδα που να είχε τόσες αλλαγές. Πολλά παιχνίδια χάθηκαν στον πόντο. Δεν είχαμε επίσης καλή χημεία. Έτσι όπως είναι διαμορφωμένο το ελληνικό μπάσκετ, τον καθοριστικό ρόλο τον έχουν οι ξένοι παίκτες». 

«Η μεταξύ μας κακή χημεία όσο περνούσε ο καιρός μεγάλωνε. Χτίσαμε την ομάδα πάνω σε έναν συγκεκριμένο κορμό κι αυτοί έφυγαν. Έφερα παίκτες που είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν και δεν μπόρεσαν να ενσωματωθούν και να δεχθούν το ρόλο τους στην ομάδα. Δεν θέλω να αναφέρω ονόματα».

Για την επόμενη μέρα: «Θα πάμε σε ένα πιο χαμηλό μπάτζετ και θα προσπαθήσουμε να βρούμε παίκτες με κίνητρο. Είμαι ευχαριστημένος με την παρουσία του Ρένφρο που δεν το περίμενε κανείς, αλλά άρπαξε την ευκαιρία. Οι παίκτες που έχασε ο ΠΑΟΚ ήταν οι βασικοί πυλώνες πάνω στους οποίους χτίστηκε η ομάδα. Ο Γκρίφιν ήταν 2.5 μήνες στην ομάδα, χωρίς να μπορεί να παίζει».

www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0