Basket Talk

Απόλλων - Άρης 74-73: «Έκλεψαν» τη νίκη οι Πατρινοί και έστειλαν τους «κιτρινόμαυρους» στον Παναθηναϊκό (video)

Απόλλων - Άρης 74-73: «Έκλεψαν» τη νίκη οι Πατρινοί και έστειλαν τους «κιτρινόμαυρους» στον Παναθηναϊκό (video)
Τόσο κοντά αλλά τόσο μακριά από την 5η θέση ο Άρης, που ηττήθηκε από τον αδιάφορο Απόλλωνα και θα παίξει με τον Παναθηναϊκό στο πλέι οφ της Basket League
Έχοντας πια αποβάλει κάθε άγχος, μετά και την ήττα του Ηρακλή από τον Παναθηναϊκό, ο Απόλλωνας ήθελε απλά να ευχαριστηθεί την τελευταία φετινή αγωνιστική του υποχρέωση και το έκανε με τον πλέον ιδανικό τρόπο! Η ομάδα του Νίκου Βετούλα «έκλεψε» τη νίκη από τον Άρη, επικρατώντας με 74-73 μέσα στην Περιβόλα, σε ένα ματς με τρομερό φινάλε. 

Ο Άρης είχε κάνει μεγάλο come-back και είχε αγκαλιάσει τη νίκη, όμως ο Τζέρελ Σίμπσονς πέτυχε τρίποντο 4" πριν ακουστεί η κόρνα της λήξης και ο Ντεζόν Ντέιβις άρπαξε τη μπάλα από τα χέρια του Στέλιου Πουλιανίτη στην τελευταία επίθεση των φιλοξενούμενων, μετά μάλιστα και από time-out. 




Κάπως έτσι, το σύνολο του Γιάννη Καστρίτη έχασε την ευκαιρία να βγει πέμπτη και τερμάτισε τελικά 7η, οπότε θα βρει απέναντί της τον Παναθηναϊκό στα επερχόμενα πλέι οφ της Basket League!

Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Ελάιζα Μήτρου Λονγκ και Τρε ΜακΛίν με 23 και 18 πόντους αντίστοιχα, ενώ από τους ηττημένους double-double με 25 πόντους και 12 ριμπάουντ πέτυχε ο Σακούρ Τζούστον

Τα δεκάλεπτα: 10-9, 29-29, 53-46, 74-73

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ. 

Βασιλική Καραμούζα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0