Basket Talk

Περιστέρι - Λαύριο 91-80: «Πέταξαν» για πλέι-οφ οι Περιστεριώτες κάνοντας δική τους την 8η θέση! (video)

Περιστέρι - Λαύριο 91-80: «Πέταξαν» για πλέι-οφ οι Περιστεριώτες κάνοντας δική τους την 8η θέση! (video)

Νίκη – εισιτήριο για τα πλέι-οφ πέτυχε το Περιστέρι, που επικράτησε του Λαυρίου με 91-80, φτάνοντας τις 10 νίκες και αφήνοντας τον ΠΑΟΚ εκτός 8αδας!

Το Περιστέρι υποδέχτηκε στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» το Λαύριο για την τελευταία αγωνιστική της Basket League και ήθελε τη νίκη, για να μην το ενδιαφέρει το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ που την ίδια ώρα υποδεχόταν την ΑΕΚ στην Πυλαία. Οι γηπεδούχοι τα κατάφεραν και εξασφάλισαν την παρουσία τους στην 8αδα της Basket League.

Η ομάδα του Μίλαν Τόμιτς προηγούνταν καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς και επικράτησε τελικά σχετικά εύκολα του Λαυρίου με 91-80 κάνοντας δική της την 8η θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Οι Περιστεριώτες έκαναν το «καθήκον» τους, κατακτώντας το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι-οφ, στα οποία θα αντιμετωπίσουν τον 1ο Ολυμπιακό με μειονέκτημα έδρας.

Το βαθμολογικά αδιάφορο Λαύριο, παρά την καλή εμφάνιση από τον Βον, δεν μπορούσε να στερήσει από τους Περιστεριώτες το ροζ φύλλο αγώνα, σε ένα ματς με εμφανή τη διαφορά κινήτρου. Κορυφαίοι για τους νικητές οι Πέτεγουεϊ, Χρηστίδης και Γκρέι.

Τα δεκάλεπτα: 22-21, 25-18, 68-62, 91-80. 

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Έκτορας Σταυρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0