Basket Talk

Αντετοκούνμπο – Τέιτουμ σημειώσατε «2» και… 3-3 οι ημιτελικοί στην Ανατολής! (video)

Αντετοκούνμπο – Τέιτουμ σημειώσατε «2» και… 3-3 οι ημιτελικοί στην Ανατολής! (video)
Μονομαχία από… άλλες εποχές έλαβε χώρα στο παρκέ του Fiserv Center του Μιλγουόκι όπου ο 46άρης Τζέισον Τέιτουμ νίκησε τον 44άρη Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Μπόστον Σέλτικς να κερδίζουν για 2η φορά στην έδρα των πρωταθλητών Μπακς και να ισοφαρίζουν τη σειρά των ημιτελικών σε 3-3.

Πλέον η πρόκριση στους τελικούς της Ανατολής, όπου ήδη περιμένουν οι Μαιάμι Χιτ, θα κριθεί σε 7ο ματς που θα διεξαχθεί στις 22.30 (ώρα Ελλάδας) το βράδυ της Κυριακής 15 Μαίου στη Βοστώνη.

Οι Σέλτικς έδειξαν χαρακτήρα λοιπόν μετά τη 2η εντός έδρας ήττα τους που προηγήθηκε και με τον Τέιτουμ να δίνει μοναδική παράσταση με 46 πόντους (7/15 τρίποντα, 9 ριμπάουντ) πήραν τη νίκη και έμειναν ζωντανοί. Τζέιλεν Μπράουν (22) και Μάρκους Σμαρτ (21) βοήθησαν σημαντικά τους «Κέλτες»

Στους Μπακς ο συγκλονιστικός Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 44 πόντους (14/15 βολές!), 20 ριμπάουντ και 6 ασίστ αλλά ώρες-ώρες πάλευε μόνος εναντίον όλων. Ο Χόλιντεϊ πρόσθεσε άλλους 17 πόντους και ο Κόνατον 14 αλλά οι υπόλοιποι δεν προσέφεραν σχεδόν τίποτα.

Να σημειωθεί ότι ο Giannis έγινε μόλις ο 2ος παίκτης στην ιστορία των πλέι-οφ μετά το 2000 που τελείωσε έναν αγώνα με +40 πόντους και +20 ριμπάουντ μετά τον θρύλο Σακίλ Ο' Νιλ.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0