Basket Talk

Πυροβολισμοί και τρεις τραυματίες έξω από το γήπεδο των Μιλγουόκι Μπακς

Πυροβολισμοί και τρεις τραυματίες έξω από το γήπεδο των Μιλγουόκι Μπακς
Σε δεύτερο πλάνο πέρασε τα ξημερώματα του Σαββάτου η ήττα των πρωταθλητών Μιλγουόκι Μπακς από τους Μπόστον Σέλτικς εντός έδρας, αφού ένα λεπτό πριν το τέλος της αναμέτρησης, έξω από το γήπεδο 29χρονος πυροβόλησε με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα!

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το συμβάν έλαβε χώρα μόλις 100 μέτρα μακριά από το Deer District, δηλαδή την περιοχή έξω από το Fiserv Center, έδρα των Μιλγουόκι Μπακς, όπου είχαν συγκεντρωθεί 11.000 άτομα για να παρακολουθήσουν από γιγαντοοθόνες τον 6ο ημιτελικό της Ανατολής για τα πλέι-οφ του ΝΒΑ.

Αρχικά αναφέρθηκε ότι ο ύποπτος πυροβόλησε αρκετές φορές στον αέρα και προκάλεσε πανικό ανάμεσα στους φιλάθλους που άρχισαν να τρέχουν για να κρυφτούν. Ενώ αρχικά δεν είχε διευκρινιστεί αν οι τρεις (έως τώρα) τραυματίες που έχουν αναφερθεί από τις αρχές τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς ή από τον πανικό που προκλήθηκε ανάμεσα στους φιλάθλους, τελικά επιβεβαιώθηκε από την αστυνομία ότι προήθλαν από τους πυροβολισμούς. Πάντως η κατάσταση της υγείας και των τριών δεν απειλεί τη ζωή τους.


Οι τρεις τραυματίες που έχουν αναφερθεί έως τώρα είναι ένα 16χρονο κορίτσι που πυροβολήθηκε στο πόδι, ένας 30χρονος που επίσης πυροβολήθηκε στο πόδι και διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα σε νοσοκομείο της περιοχής ενώ μία 26χρονη γυναίκα είναι το τρίτο θύμα και πήγε μόνη της με το αυτοκίνητό της στο νοσοκομείο.

Ο 29χρονος πάντως έχει συλληφθεί και κρατείται από τις αρχές.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0