Basket Talk

Τίτλοι τέλους μεταξύ Αρμάνι και Ντιλέινι!

Τίτλοι τέλους μεταξύ Αρμάνι και Ντιλέινι!

Το τέλος της συνεργασίας του με την Αρμάνι Μιλάνο προανήγγειλε ο Μάλκολμ Ντιλέινι, ο οποίος λόγω του τραυματισμού του δεν θα αγωνιστεί ξανά με τους Ιταλούς!

Με τον τραυματισμό του στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς μεταξύ Αρμάνι Μιλάνο και Αναντολού Εφές στα play off της Ευρωλίγκα, ο Μάλκολμ Ντιλέινι τέθηκε νοκ-άουτ. Με ανακοίνωση της Ιταλικής ομάδας, ο Αμερικανός, θα χρειαστεί περεταίρω χρόνο για αποθεραπεία και δεν μπορεί να υπολογίζεται για τα play off του πρωταθλήματος.

Ο ιταλικός τύπος αναφέρει πως παίκτης και ομάδα δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους, την νέα σεζόν. Με το μήνυμα, του ίδιου του παίκτη, αυτό επισφραγίστηκε καθώς αποχαιρετάει το Μιλάνο και όλους όσους συνεργάστηκε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντιλέινι:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλο το σταφ και τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν αυτά τα δύο δύσκολα χρόνια, πνευματικά και σωματικά, λόγω των τραυματισμών.

Δυστυχώς, το τάιμινγκ και η κατάσταση μέσα στη σεζόν, πήραν την κατάσταση από τα χέρια μας. Ήταν δύο ξεχωριστά χρόνια, στα καλύτερα σύνολα που αγωνίστηκα. Δεν είχαμε τύχη, αλλά αγάπησα και εκτίμησα τον καιρό που πέρασα στο Μιλάνο, εντός και εκτός παρκέ.

Ευχαριστώ τους φιλάθλους για την στήριξή τους, ακόμη και τώρα που είμαι στεναχωρημένος που δεν μπορώ να βοηθήσω τα αδέρφια μου, τα οποία έχουν μία δουλειά να τελειώσουν
»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0