Basket Talk

Με 25 εκατομμύρια μπάτζετ η Βίρτους Μπολόνια στην Euroleague!

Με 25 εκατομμύρια μπάτζετ η Βίρτους Μπολόνια στην Euroleague!

Γεγονός είναι πλέον η επιστροφή της Βίρτους Μπολόνια στην Euroleague, η οποία θα έχει 25 εκατομμύρια μπάτζετ και 3 εκατομμύρια περισσότερα από τον περσινό προϋπολογισμό της!

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, το μπάτζετ για τη νέα σεζόν θα είναι 25 εκατομμύρια ευρώ για την Βίρτους Μπολόνια, η οποία επέστρεψε στην Euroleague, πράγμα που σημαίνει πως ο προϋπολογισμός ανεβαίνει κατά 3 εκατομμύρια σε σχέση με την τρέχουσα σεζόν!

Προτεραιότητα για την Βίρτους Μπολόνια είναι να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Τόκο Σενγκέλια, ο οποίος έδειξε με τις δηλώσεις του πως θέλει να παραμείνει στην Ιταλία. Παράλληλα, ο πρόεδρος της ομάδας, Μάσιμο Τζανέτι δήλωσε:

Θα βάλω τα χρήματα που χρειάζονται γιατί οι άνθρωποι στην ομάδα μας έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να τα αξιοποιούν στο μέγιστο. Είμαστε έτοιμοι να ανταγωνιστούμε τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ήδη φαντάζομαι τους αγώνες μας με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Ένας κύκλος έκλεισε με την κατάκτηση του Eurocup και ένας νέος ανοίγει, αφού θέλουμε να μπούμε αρχικά στην οκτάδα της Ευρωλίγκας, όπως είναι και η Αρμάνι Μιλάνο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0