Basket Talk

Σέλτικς - Μπακς 107-110: Γιάννης από άλλο πλανήτη και τεράστιο break! (video)

Σέλτικς - Μπακς 107-110: Γιάννης από άλλο πλανήτη και τεράστιο break! (video)

Τεράστια νίκη πανηγύρισαν οι Μπακς απέναντι στους Μπόστον Σέλτικς με 110-107, έχοντας και πάλι ως πρωταγωνιστή τον… εξωγήινο Γιάννη Αντετοκούνμπο, που είχε 40 πόντους και 11 ριμπάουντ, συνεπικουρούμενος από τα φοβερά κλεψίματα του Χόλιντεϊ! Το break είναι γεγονός και πλέον οι Μιλγουόκι θέλουν μία νίκη ακόμη (3-2) για να φτάσουν στην πρόκριση!

Οι Μιλγουόκι Μπακς πήραν το θρίλερ απέναντι στους Μπόστον Σέλτικς με 110-107 και πλέον θέλουν άλλη μια νίκη για να πανηγυρίσουν μία επική πρόκριση. Ωστόσο, πολύ δύσκολα θα είχαν καταφέρει να φτάσουν σε αυτό το σημείο αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν πραγματοποιούσε ξανά μία ηγετική εμφάνιση, έχοντας φυσικά και ως άξιο συμπαραστάτη του τον Χόλιντεϊ.


Ο Greek Freak ήταν πραγματικά εξαιρετικός, καθώς κατέγραψε 40 πόντους, 13 ριμπάουντ, 3 ασίστ, ένα κλέψιμο και ένα μπλοκ, δείχνοντας τον δρόμο στους συμπαίκτες του. Μάλιστα, αναγκάστηκε να παίξει με αίμα στο πρόσωπο στις τελευταίες φάσεις, αφού συγκρούστηκε άσχημα με τον Κονατόν.

Πώς όμως φτάσαμε σε αυτό το σημείο, όταν η διαφορά βρισκόταν στο +14 για τους Σέλτικς 10 λεπτά πριν από το φινάλε του Game 5; Ο Κόνατον μείωσε σε 98-90, ενώ ο Τέιτουμ έκανε το 101-95, τέσσερα λεπτά πριν το τέλος.

Γιάννης και Χόλιντεϊ έκαναν το 105-105 στα 37 δευτερόλεπτα με δύο τρίποντα. Ο Τέιτουμ έβαλε δύο βολές για το 107-105 και ο Γιάννης στα 14 δευτερόλεπτα έχασε μία, όμως Πόρτις σκόραρε μετά από επιθετικό ριμπάουντ για το 107-108. Ο Χόλιντεϊ έκανε τάπα στα 6 δευτερόλεπτα στον Σμαρτ, ο Κόνατον είχε 2/2 βολές, ενώ ο Χόλιντεϊ προέβη σε ένα ακόμη επικό κλέψιμο,  χαρίζοντας τη νίκη στο Μιλγουόκι.


Για την ιστορία, να αναφέρουμε πως οι Σέλτικς δεν είχαν δει ποτέ διαφορά 14+ πόντων να ανατρέπεται με 10 λεπτά να απομένουν, στις 25 τελευταίες σεζόν σε ματς play-off. Πράγμα που αναδεικνύει πόσο καθοριστικός ήταν ο Γιάννης και πόσο μεγάλο είναι το break των Μπακς στο «σπίτι» τους!


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0