Basket Talk

Άλωσε την «Περιβόλα» (94-68) με συνοπτικές διαδικασίες ο Ολυμπιακός! (video)

Άλωσε την «Περιβόλα» (94-68) με συνοπτικές διαδικασίες ο Ολυμπιακός! (video)
Νίκη... πρωτιάς πέτυχε ο Ολυμπιακός, όπου με 94-68 υπέταξε τον Απόλλων Πάτρας, στην «Περιβόλα» και κλείδωσε την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Απόλλωνας υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό για την εξ αναβολής αναμέτρησης της 23ης αγωνιστικής της Basket League στην Πάτρα. Με την νίκη αυτή επί των Πατρινών, οι «ερυθρόλευκοι» κλείδωσαν και οριστικά την πρωτιά στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Απουσία για τους φιλοξενούμενους έγραψε ο ΜακΚίσικ, με τον Μπαρτζώκα να τον ξεκουράζει εν όψει της ολοκλήρωση της Basket League και προφανώς του Final 4 στο Βελιγράδι.

Οι «κόκκινοι» δεν κατάφεραν να πάρουν το πλεονέκτημα από την αρχή, αλλά ένα ξέσπασμα στο δεύτερο δεκάλεπτο έδωσε προβάδισμα 12 πόντων (48-36) στο ημίχρονο και… ανακούφισε τους Πειραιώτες. Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης πραγματοποίησε ένα πολύ… ζεστό ξεκίνημα με 11 πόντους σε 6,5 λεπτά συμμετοχής.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η ιστορία ξεκίνησε από εκεί που την άφησαν οι φιλοξενούμενοι. Ο ρυθμός της ομάδας του Μπαρτζώκα ήταν αυτός που… οδήγησε την αναμέτρηση. Ένα 12-0 από μεριάς Ολυμπιακού, του έδωσε διαφορά 22 πόντων (62-40). Η συνέχεια της αναμέτρησης κατέληξε σε τυπική διαδικασία και οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στη νίκη με 94-68. Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Λαρεντζάκης με 16 πόντους, ενώ ακολούθησαν Βεζένκοφ με 15 και Παπανικολάου με 10.

Τα δεκάλεπτα: 16-19, 36-48, 52-73, 68-94.

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0