Basket Talk

Παππάς: «Άδειασα μέσα μου και δεν είχα το ίδιο κίνητρο» (video)

Παππάς: «Άδειασα μέσα μου και δεν είχα το ίδιο κίνητρο» (video)
Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε ο Νίκος Παππάς. 
Ο Νίκος Παππάς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» και όπως πάντα είχε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα να πει.

Σχετικά με τη γνωριμία του με την οικογένεια Αντετοκούνμπο: «Τα ήξερα τα παιδιά, και στο ίδιο σχολείο πηγαίναμε. Την ήξερα καλά την οικογένεια. Έχω επαφές, ο Θανάσης ήταν συμπαίκτης μου δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό. Αυτά που κάνει ο Γιάννης μας κάνουν προφανώς όλους περήφανους. Δεν το συζητώ. Η κοινωνία των Σεπολίων θεωρώ ότι τον βοήθησε. Ακόμη κρατάει σχέσεις κι είναι πολύ ωραίο που το βλέπω».


Σχετικά με την γρήγορη εκπλήρωση των ονείρων του και την έλλειψη κινήτρου στην πορεία: «Κάποια στιγμή επειδή έπιασα τα όνειρα και τις φιλοδοξίες μου λίγο νωρίς, άδειασα μέσα μου και δεν είχα το ίδιο κίνητρο. Πήγαινα στο γήπεδο και δεν είχα μεγάλη ευχαρίστηση».



Για το πως ένιωσε όταν έγινε σύνθημα στα χείλη του κόσμου: «Πρώτη φορά που φώναξαν το όνομα μου κι έγινα σύνθημα ήταν στον Παναθηναϊκό. Την πρώτη μου χρονιά, ήμουν 23-24 ετών. Είναι υπέροχο, είναι αυτό που ονειρεύεσαι από μικρό παιδί. Ένα παιδί όσο κρατάει μια μπάλα σκέφτεται να βάζει μεγάλα καλάθια, να παίζει στην ομάδα που αγαπάει, ο κόσμος να φωνάζει το όνομα του ίσως. Τα έζησα όλα σε έντονο βαθμό, δεν έχω παράπονο».





Για το αν σκέφτεται την επόμενη μέρα μετά το τέλος της καριέρας του: «Έχω κάνει από την καριέρα μου ένα κομπόδεμα όμως δεν μου αρέσει να κάθομαι, θέλω να είμαι παραγωγικός. Το μόνο πράγμα που ξέρω να κάνω είναι το μπάσκετ, που το αγαπώ. Θα ήθελα να είμαι γύρω από το μπάσκετ, αλλά δε σημαίνει ότι διαγράφω οποιαδήποτε άλλη προοπτική».




Για την δημιουργία γηπέδου μπάσκετ στις φυλακές Κορυδαλλού: «Υπήρχαν κάποιοι φίλοι μου που ήταν κρατούμενοι, είχα μια επικοινωνία κι ήξερα ότι τους αρέσει το μπάσκετ κι ο αθλητισμός γενικότερα. Ήταν τότε ακόμη πιο άνετη η τσέπη μου και πήρα αυτή την πρωτοβουλία γιατί δεν μπορούσε ούτε το κράτος ούτε η διεύθυνση εκεί να το τακτοποιήσει».




www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0