Basket Talk

ΣΟΚ: Έφυγε από τη ζωή ο Άντριαν Πέιν!

ΣΟΚ: Έφυγε από τη ζωή ο Άντριαν Πέιν!
Έφυγε από την ζωή ο, πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Άντριαν Πέιν σε ηλικία 31 ετών! Ο θάνατος του αποτελεί μια εν ψυχρώ δολοφονία στη Φλόριντα! 

Ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Άντριαν Πέιν, έφυγε από τη ζωή. Σε ηλικία 31 ετών, ο Αμερικανός σέντερ άφησε την τελευταία του πνοή.

Την τραγική είδηση έφερε στο φως της δημοσιότητας ο πρώην συμπαίκτης του, Τζάρεντ Σάλιντζερ, ο οποίος μέσω Twitter έγραψε: «Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ μου και συμπαίκτη, Άντριαν Πέιν».

Ενώ ο ρεπόρτερ του Μίσιγκαν Στέιτζ, Κρις Σολάρι, επιβεβαίωσε!

Ο Άντριαν Πέιν πυροβολήθηκε εν ψυχρώ σε περιοχή του Ορλάντο τα ξημερώματα της Δευτέρας (9/5) με τις τοπικές αρχές να ανακοινώνουν πως «ένας άνδρας δολοφονήθηκε στη 1:37 τα ξημερώματα στην Έγκρετ Σόρς Ντράιβ», προάστιο της πόλης της Φλόριντα, χωρίς όμως να δίνουν στη δημοσιότητα το όνομά του. Οι έρευνες συνεχίζονται με τις αρχές να έχουν ήδη στα χέρια τους τον 29χρονο ύποπτο για τη δολοφονία, Λάουρενς Ντόριτι.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε την αρχή, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια του μέσω σχετικής ανακοίνωσης.

Συντετριμένος παρουσιάστηκε και ο Ζακ ΛαΒίν, με τον οποίο ο Πέιν ήταν συμπαίκτης στην ομάδα της Μινεσότα τις σεζόν 2015/16 και 2016/17.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με τη σειρά της έβγαλε σχετική ανακοίνωση, για τον αδικοχαμένο μπασκετμπολίστα. 


Ο ΕΣΑΚΕ στη συνέχεια, έβγαλε σχετική ανακοίνωση:


«Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν την θλίψη τους για την απώλεια του Έιντριαν Πέιν σε ηλικία μόλις 31 ετών και τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του εκλιπόντος.


Ο Έιντριαν Πέιν είχε αγωνιστεί στην Stoiximan Basket League με τα χρώματα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».


Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν Πέιν η Γιουβέντους Ούτενα στην Λιθουανία. Κατά το παρελθόν αγωνίστηκε στο NBA με τις φανέλες των Χοκς, Τίμπεργουλβς και Μάτζικ.

Μάλιστα, ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες που «πάτησαν» τα παρκέ του NBA, ο Μάτζικ Τζόνσον, έστειλε το δικό του μήνυμα για τον χαμό του Πέιν.


Στον ελληνικό κοινό συστήθηκε με την έλευση του στον Παναθηναϊκό το Φεβρουάριο του 2018. Οι σχέσεις των δύο πλευρών δεν ευδοκίμησαν και έτσι ο αθλητής απομακρύνθηκε από την ομάδα το ίδιο καλοκαίρι. Ο Άντριαν βρήκε συμβόλαιο στην Κίνα και τους Ναντζίνγκ Μάνκι Κινγκ.

Ο κόουτς Πιτίνο ήταν εκείνος ο οποίος μεσολάβησε για να επιστρέψει και πάλι όμως στον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο του 2019, ως λύση ανάγκης στην θέση «5».

Τελευταίος του ευρωπαϊκός σταθμός ήταν ένα γρήγορο πέρασμα από τη Βιλερμπάν δύο μήνες μετά τον... δεύτερο ερχομό στο «τριφύλλι».



Δημήτρης Φεραδούρος


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0