Basket Talk

Έβγαλε την… υποχρέωση και πήρε τη νίκη στη Νίκαια ο Ολυμπιακός (86-78)

Έβγαλε την… υποχρέωση και πήρε τη νίκη στη Νίκαια ο Ολυμπιακός (86-78)

Ίδρωσε αλλά πέρασε από τη Νίκαια ο Ολυμπιακός, σε ένα καταπληκτικό βράδυ για το Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Η εμπειρία των Πειραιωτών επικράτησε και ήταν αυτή που τους χάρισε τη νίκη!

Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Basket League, ο Ιωνικός Νίκαιας υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό στο κλειστό του «Πλάτωνα».

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν εύκολο βράδυ όπως περίμεναν, με τον Ιωνικό να βρίσκεται πολύ κοντά στο σκορ ακόμη και στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης σκόραρε 21 πόντους, ενώ του έλειπαν μόνο τρεις ασίστ για να σημειώσει νταμπλ-νταμπλ. Διψήφιοι στο σκοράρισμα από την πλευρά των Νικαιωτών ήταν οι Τζόλος (14π.), Αρσενόπουλος (15π.) και Μόουζες (11π.).

Για τους Πειραιώτες Πρίντεζης (11π.), Ντόρσεϊ (10π.) και ΜακΚίσικ (10π.) ήταν οι πρωτοπόροι στο σκορ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό για τους φιλοξενούμενους, αλλά η χαλαρότητα της τρίτης περιόδου τόσο σε άμυνα, όσο και επίθεση, έδωσε το δικαίωμα στον Ιωνικό να μειώσει στο σκορ (74-70) και να απειλήσει.

Εκεί φάνηκε η κόπωση της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, μετά τις… ηρωικές αναμετρήσεις με την Μονακό. Ωστόσο, οι παίκτες του Έλληνα τεχνικού γνωρίζουν πολύ καλά πως να κερδίσουν τέτοια παιχνίδια και έφτασαν στη νίκη μετά από… χτυποκάρδια!

Τα δεκάλεπτα: 11-22, 34-50, 53-64, 78-86.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0