Basket Talk

Μπουρούσης: «Η απόφαση να έρθω στην Καρδίτσα με δικαίωσε - Σταματάω συνειδητοποιημένος» (video)

Μπουρούσης: «Η απόφαση να έρθω στην Καρδίτσα με δικαίωσε - Σταματάω συνειδητοποιημένος» (video)
Τίτλοι τέλους με το καλύτερο δυνατό φινάλε για τον Γιάννη Μπουρούση, που ανέβασε την Καρδίτσα στην Α1 για πρώτη φορά στην ιστορία της. 
Η Καρδίτσα είχε εξασφαλίσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών και την παρθενική της άνοδο στα σαλόνια της Basket League εδώ και λίγο καιρό. Σήμερα ολοκλήρωσε και επίσημα τις φετινές τις αγωνιστικές υπιχρεώσεις, επικρατώντας με 100-66 τον Αμύντα, σε ένα ματς-φιέστα, με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπουρούση, που κρεμάει πια οριστικά τα μπασκετικά του παπούτσια, έχοντας εκπληρώσει τους στόχους που έθεσε ερχόμενος να αγωνιστεί στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του. 

Ο 39χρονος σέντερ δήλωσε στο περιθώριο της φιέστας: «Η απόφαση που πήρα, να έρθω στην Καρδίτσα, με δικαίωσε και εμένα και τον σύλλογο. Έκανα μεγάλη προσπάθεια να έρχομαι εδώ συνέχεια και να παίζω στο πρωτάθλημα της Α2. Σήμερα αυτό δε συγκρίνεται με τίποτα, δικαιωθήκαμε όλοι μαζί. Χαίρομαι που η ομάδα θα παίξει πρώτη φορά στα σαλόνια της Α1. Θα είμαι δίπλα, θα τη στηρίξω. Εύχομαι να ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές».

Σχετικά με την οριστική απόσυρση του από την ενεργό δράση: «Είχα δηλώσει πέρσι ότι σταματάω, πήρα παράταση οκτώ μήνες για να βοηθήσω την πόλη μου. Αυτό ήθελα, το έκανα, το πέτυχα. Είμαι συνειδητοποιημένος, έκανα κάτι σαν χόμπι για να βοηθήσω την πόλη μου. Τώρα ας χαρούμε και να είμαστε υγιείς».




Βασιλική Καραμούζα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0