Basket Talk

Προμηθέας - Ηρακλής 78-69 : Μόνο με θαύμα θα σωθεί ο «Γηραιός» (video)

Προμηθέας - Ηρακλής 78-69 : Μόνο με θαύμα θα σωθεί ο «Γηραιός» (video)
Πρώτη νίκη για τον Προμηθέα μετά την επιστροφή του Μάκη Γιατρά. Μόνο με θαύμα θα μείνει στην Basket League ο Ηρακλής
Μετά από ένα αρνητικό σερί έξι ηττών, ο Προμηθέας Πάτρας επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 78-69 του Ηρακλή, στο πλαίσιο αναμέτρησης για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο «Γηραιός» βρίσκεται πια με το ένα πόδι στην Α2 και ελπίζει σε δικαίωση από το ΑΣΕΑΔ ή σε δύο ήττες του Ιωνικού στα εναπομείναντα παιχνίδια (σσ. απέναντι σε Ολυμπιακό και Λάρισα) της Basket League και δική του νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό την επόμενη εβδομάδα, αφού η ομάδα της Νίκαιας υπερτερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία. Ο Ηρακλής μπορεί ακόμα να σωθεί με νίκη επί των «πρασίνων», νίκη του Ιωνικού στη Λάρισα και ήττα του Απόλλωνα από τον Άρη

Από την πλευρά του ο Προμηθέας με νίκη επί της Λάρισας (11/05, 17:00) καπαρώνει την 5η θέση και παίζει με την 4η ΑΕΚ στα πλέι οφ, ενώ σε περίπτωση ήττας κινδυνεύει να τερματίσει ακόμα και έβδομος!

Ο Κώστας Παπαδάκης έκανε... παππάδες στο διάστημα που αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο (11'22'') μετρώντας 14 πόντους με 4/5 τρίποντα, ωστόσο, ο Προμηθέας είχε περισσότερες επιθετικές λύσεις και πήγε στα αποδυτήρια του «Δημήτρης Τόφαλος» προηγούμενος με 43-34, διαφορά που θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερη αν οι Πατρινοί ήταν πιο εύστοχοι από την περιφέρεια (3/15 τρίποντα). 


Προϊόντος του χρόνου και με δεδομένη την επιθετική πολυφωνία ο Προμηθέας άρχισε να ξεφεύγει στο σκορ. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά πέτυχε τελικά την πολυπόθητη νίκη, κάτι που είχε να συμβεί από τις 2 Απριλίου κόντρα στον Ιωνικό και ο Ηρακλής πια περιμένει ένα θαύμα για να καταφέρει να μείνει στα μεγάλα σαλόνια. 

Τα δεκάλεπτα: 17-19, 43-34, 64-52, 78-69

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

Βασιλική Καραμούζα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0