Basket Talk

MVP του Basketball Champions League ο Μονέκε, με Σερμαντίνι η καλύτερη πεντάδα!

MVP του Basketball Champions League ο Μονέκε, με Σερμαντίνι η καλύτερη πεντάδα!
Η διοργανώτρια αρχή του Basketball Champions League, έκανε γνωστά τα ονόματα των παικτών που αποτελούν τις κορυφαίες πεντάδες της διοργάνωσης, τον καλύτερο προπονητή αλλά και τον MVP της σεζόν! 
Μία μέρα πριν τον μεγάλο τελικό του Basketball Champions League (8/5 στις 21:00) έγιναν γνωστά τα ονόματα των καλύτερων της σεζόν. Όπως είναι λογικό, οι δύο... Ισπανίδες φιναλίστ του BCL, Τενερίφη και Μανρέρα, συγκέντρωσαν «τη μερίδα του λέοντος» στα ατομικά βραβεία της διοργάνωσης.  Ο Τσίμα Μονέκε της Μανρέσα αναδείχθηκε σε πολυτιμότερο παίκτη της χρονιάς (MVP), ενώ το βραβείο του καλύτερου προπονητή, πήγε στον Πέδρο Μαρτίνεθ της Τενερίφης. Ο... παλιός μας γνώριμος Γκιόργκι Σερμαντίνι πήρε τη θέση του σέντερ στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης! 

Αναλυτικά τα βραβεία: 

  • Προπονητής της σεζόν: Πέδρο Μαρτίνεθ (Μανρέσα)
  • MVP της σεζόν: Τσίμα Μονέκε (Μανρέσα)
  • Καλύτερη πεντάδα: Τζο Ράγκλαντ (Χάποελ Χολόν), Τζόνα Ράντεμπο (Λούντβιχσμπουργκ), Κρις Τζόνσον (Χάποελ Χολόν), Τσίμα Μονέκε (Μανρέσα), Γκιόρκι Σερμαντίνι (Τενερίφη).
  • Δεύτερη καλύτερη πεντάδα: Μαρσελίνιο Χουέρτας (Τενερίφη), Ελάιτζα Στιούαρτ (Κλουζ-Ναπόκα), Τζο Τόμασον (Μανρέσα), Ντεβόν Ακούν-Πάρσελ (Γαλατάσαραϊ), Ιβάν Μπούβα (Ρίτας)
  • Καλύτερος νέος παίκτης: Τζιορνάνο Μπορτολάνι (Τρεβίζο)
Έκτορας Σταυρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0