Basket Talk

Ντόντσιτς και Μπράνσον κράτησαν ζωντανούς τους Μάβερικς – Μοναδικός Έμπιντ στην επιστροφή του!

Ντόντσιτς και Μπράνσον κράτησαν ζωντανούς τους Μάβερικς – Μοναδικός Έμπιντ στην επιστροφή του!

Μείωση σε 2-1 στη σειρά πέτυχαν τόσο οι Μάβερικς όσο και οι Σίξερς κόντρα σε Σανς και Χιτ αντίστοιχα, δείχνοντας πως αμφότεροι είναι… ζωντανοί!

Ο Τζέιλεν Μπράνσον σημείωσε 28 πόντους και ο Λούκα Ντόντσιτς σχεδόν άγγιξε το triple double, καθώς οι Ντάλας Μάβερικς νίκησαν με 103-94 τους Φοίνιξ Σανς.

Ο Ντόντσιτς ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 26 πόντους, 13 ριμπάουντ και μοίρασε εννέα ασίστ, βοηθώντας  την ομάδα του Ντάλας, να μειώσει το προβάδισμα του Φοίνιξ σε 2-1 στη σειρά

Για τους Σανς, ο Τζα Κράουντερ είχε 19 πόντους, ο Ντέβιν Μπούκερ 18 πόντους, ενώ ο ΝτιΆντρε Έιτον έφτασε σε double double, με  16 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Ο Τζοέλ Εμπίντ σημείωσε 18 πόντους και μάζεψε 11 ριμπάουντ σε μια θριαμβευτική επιστροφή-φορώντας προστατευτική μάσκα- μετά από τραυματισμό, καθώς οι οικοδεσπότες Φιλαδέλφεια Σίξερς νίκησαν με 99-79 τους Μαϊάμι Χιτ στον 3ο αγώνα των ημιτελικών, μειώνοντας σε 2-1 στη σειρά.

Ο Εμπίντ επέστρεψε αφού έχασε δύο συνεχόμενα παιχνίδια λόγω διάσεισης και κατάγματος προσώπου.

Ταϊρίς Μάξι και Ντάνι Γκριν σημείωσαν από 21 πόντους και ο Τζέιμς Χάρντεν πρόσθεσε άλλους 17.

Για τους Χιτ, ο Τζίμι Μπάτλερ είχε 31 πόντους, αλλά ήταν απελπιστικά μόνος, αφού με εξαίρεση τον Τάιλερ Χίρο, που σημείωσε 14 πόντους, κανένας άλλος παίκτης των Χιτ δεν είχε διψήφιο αριθμό πόντων.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0