Basket Talk

Ο Παπανικολάου εύχεται καλή επιτυχία στον Σερμαντίνι για το Final 4 του BCL (video)

Ο Παπανικολάου εύχεται καλή επιτυχία στον Σερμαντίνι για το Final 4 του BCL (video)
Ο Κώστας Παπανικολάου εύχεται στον πρώην «ερυθρόλευκο» Γκιόργκι Σερμαντίνι, με αφορμή την παρουσία της Τενερίφης στο Final 4 του BCL.
Σχετικά Άρθρα
Πέρασε από τον Παναθηναϊκό, αλλά στον Ολυμπιακό έπαιξε πολύ ουσιαστικό ρόλο σε μία θαυμαστή παράσταση που έδωσε οι «ερυθρόλευκοι» τη διετία της απόλυτης κυριαρχίας τους.

Το 2012, ο Γκιόργκι Σερμαντίνι δέχθηκε την πρόταση από τον Ολυμπιακό μεσούσης της σεζόν για να βοηθήσει την ομαδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να υλοποιήσει τους στόχους της. Και τα κατάφερε... Ο Γεωργιανός σέντερ, κάθε φορα που του ζητήθηκε ήταν εκεί για να προσφέρει στον Ολυμπιακό τις υπηρεσίες του. Στον τελικό με τη Ρεάλ αγωνίστηκε 7 λεπτά, είχε 3 πόντους και ολοκλήρωσε μία σεζόν στην οποία αγωνίστhκε σε 26 ματς (ξεκίνησε στα 8) με 4.5 πόντους και 4.2 ριμπάουντ σε περίπου 10 λεπτά συμμετοχής. 

Ο Σερμαντίνι επέστρεψε στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2013-14, για ακόμα ένα πέρασμα  και σε κάθε περίπτωση το όνομά του δεν είναι καθόλου αδιάφορο στους συνοδοιπόρους του της εποχής. Ετσι, λίγο μετά την πρόκριση στο Final 4 του Βελιγραδίου, ο Κώστας Παπανικολάου αφιέρωσε λίγο χρόνο για να ευχηθεί στον πρώην συμπαίκτη του καλή επιτυχία στο βίντεο που ακολουθεί... 



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0