Basket Talk

Ολυμπιακός: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 53.000 ευρώ πρόστιμο!

Ολυμπιακός: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 53.000 ευρώ πρόστιμο!

Δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν την ψυχραιμία τους οι φίλοι του Ολυμπιακού μετά το τέλος του ματς με τη Μονακό, με άμεση συνέπεια οι «ερυθρόλευκοι» να μην γλιτώσουν την τιμωρία της Euroleague, αλλά αυτή να είναι μικρότερη από ό,τι υπολόγιζαν!

Ο Ολυμπιακός δεν έμεινε ατιμώρητος για τα όσα συνέβησαν στο ΣΕΦ μετά τη μεγάλη πρόκριση στο Final 4, παρά το γεγονός πως θεωρούσε ότι η τιμωρία θα είναι ακόμη μεγαλύτερη!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών για το «ντου» των φίλων της ομάδας προκειμένου να πανηγυρίσουν μαζί με τους παίκτες των «ερυθρολεύκων», ενώ θα κληθεί να πληρώσει και χρηματικό πρόστιμο ύψους 53.000 ευρώ, εξαιτίας των καπνογόνων και των κροτίδων!

«Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμα συνολικού ύψους 53.001 € για περιστατικά που προκλήθηκαν από του φιλάθλους και τα οποία διατάραξαν σοβαρά την εξέλιξη του αγώνα. Για τη μη λήψη όλων των απαραίτητων προληπτικών μέτρων, τη χρήση λέιζερ και την εισβολή στον χώρο του γηπέδου με αφορμή τον εντός έδρας αγώνα με την Μονακό σύμφωνα με τα άρθρα 29.1.ζ), 29.1.η), 29.2.στ) και 29.2.i) του Πειθαρχικού Κώδικα Μπάσκετ της Euroleague, αντίστοιχα» ανέφερε η ανακοίνωση.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0