Basket Talk

Αποθέωση Μπαρτζώκα από Ντιλέινι, Ντάρντεν και Γκόρντον!

Αποθέωση Μπαρτζώκα από Ντιλέινι, Ντάρντεν και Γκόρντον!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση για έναν επαγγελματία από το να αναγνωρίζεται από πρώην… συνεργάτες του και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει να το λέει για την αποθέωση που γνώρισε από τρεις πρώην παίκτες του.

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι, ο Τρεμέλ Ντάρντεν και ο Τζαμόν Γκόρντον έβγαλαν το καπέλο στον Έλληνα τεχνικό με αφορμή την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final-4 του Βελιγραδίου. «Σπουδαία σειρά. Συγχαρητήρια στον κόουτς Μπαρτζώκα που επιστρέφει στα Final-4» έγραψε ο αντίπαλός του (και) τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο Μάλκολμ Ντιλέινι με τον οποίο ο «κόουτς Μπι» είχε συνεργαστεί τη σεζόν 2014-15 στη ρωσική Λοκομοτίβ Κουμπάν με την οποία έφτασαν μαζί μέχρι το Final-4 του Βερολίνου.

εικόνα_Viber_2022-05-05_09-14-27-712.png

Στο tweet του Ντιλέινι έσπευσαν να απαντήσουν δύο συμπατριώτες του με τους οποίους ο Μπαρτζώκας είχε επίσης συνεργαστεί παλαιότερα. «Πολύ υποτιμημένος προπονητής για όσα έχει καταφέρει να πετύχει», επισήμανε ο Τρεμέλ Ντάρντεν, παίκτης με προϋπηρεσία στους δύο «αιώνιους» αλλά και τη Ρεάλ Μαδρίτης. «Πρόκειται για την 3η παρουσία του σε Final-4 τις τελευταίες 7-8 σεζόν έχοντας κατακτήσει και έναν τίτλο», συμπλήρωσε με τον Ντιλέινι να υπερθεματίζει. «Δεδομένα. Έχει φοβερά συστήματα για να δημιουργούν χώρο στους γκαρντ. Με καλό ψηλό και σουτέρ το σύστημά του πάντα δουλεύει στην εντέλεια», έγραψε και ένας τρίτος πρώην ερυθρόλευκος, ο Τζαμόν Γκόρντον σημείωσε: «Υποτιμημένος προπονητής» και ακολούθως έγραψε.
εικόνα_Viber_2022-05-05_09-14-32-330.png

«Ο Μπαρτζώκας πρέπει να πάρει περισσότερη αναγνώριση. Πήρε μία ομάδα με ένα εκατομμύριο δολάρια μπάτζετ και την έφτασε ένα ματς πριν τους 8 όταν έπαιξα για αυτόν», «τιτίβισε» ο Γκόρντον που θυμήθηκε την κοινή τους θητεία στο Μαρούσι πριν πάνω από μία δεκαετία.
εικόνα_Viber_2022-05-05_09-15-32-006.png

Γιάννης Ψαράκης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0