Basket Talk

O Βατούτιν «τρολάρει» τον Μπόλομποϊ

O Βατούτιν «τρολάρει» τον Μπόλομποϊ
Πέρασε στην επίθεση ο Βατούτιν, τρολάροντας τον Μπόλομποϊ. 
Ξέρετε αυτό που λένε ότι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση; Ο Αντρέι Βατούτιν σίγουρα το ξέρει πολύ καλά και το έδειξε εμπράκτως με τις δηλώσεις που παραχώρησε στο «matchtv.ru», μετά από την πρόσφατη ανάρτηση του Τζοέλ Μπόλομποϊ στην οποία ο παίκτης αναφέρει ότι δεν σκοπεύει να γυρίσει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας παρά τις απειλές. 

Για την ακρίβεια ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του «στρατού» ξεκίνησε με διάθεση να τρολάρει τον Αμερικανό και στη συνέχεια σοβάρεψε, αναφέροντας ότι οι διαφορές τους θα λυθούν στο δικαστήριο.

Αναλυτικά, ο κ. Βατούτιν ανέφερε: «Αγαπητέ Τζόελ! Αν και έχουμε να σε δούμε αρκετό καιρό –τον Φεβρουάριο έφυγες πολύ γρήγορα και δεν είπες καν αντίο- είμαι χαρούμενος που λάβαμε νέα σου από τις ΗΠΑ σήμερα και ότι είσαι καλά. Θα θέλαμε να σε ευχαριστήσουμε για το αργοπορημένο πασχαλιάτικο δώρο σου, το εκτιμούμε πραγματικά.

Αναφέρομαι στη δημοσιοποίηση μέσω των social media της επίσημης επικοινωνίας ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και τον μάνατζέρ σου. Όσο εσύ απολαμβάνεις τις έκτακτες διακοπές σου, απλώς ξέχασες ότι έχεις υπογράψει τους εσωτερικούς κανονισμούς της ομάδας και ακόμη είναι σε ισχύ το συμβόλαιό σου, αλλά έκανες δηλώσεις δυσφημίζοντας τον σύλλογο. Όπως είναι φυσικό, εκτός από την αποχώρησή σου που παραβιάζει τους όρους του συμβολαίου σου, αυτός θα είναι ακόμη ένας εξαιρετικός λόγος για να λύσουμε τις διαφορές μας δικαστικά. Σου εύχομαι καλή ξεκούραση και να είσαι καλά
».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0