Basket Talk

Πρίντεζης: «Θέλουμε πάρα πολύ να κερδίσουμε το Game 3»

Πρίντεζης: «Θέλουμε πάρα πολύ να κερδίσουμε το Game 3»

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε λίγο πριν την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το τρίτο παιχνίδι της σειράς με τη Μονακό τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκο» θα πρέπει να ξεκινήσουν… σκληρά στην αναμέτρηση για να φτάσουν στη νίκη

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Πρίντεζης:

«Είναι δύο πάρα πολύ σημαντικά παιχνίδια, αρχή γενομένης από το αυριανό. Είναι ένα παιχνίδι play off, κάναμε μία χρονιά πολύ καλή. Ξέρουμε ότι αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα. Θέλουμε πάρα πολύ να καταφέρουμε να κερδίσουμε και να εστιάσουμε στο αυριανό παιχνίδι.

Πολλά κομμάτια της στρατηγικής είναι δικά μας, τα έχουμε αναλύσει στο βίντεο. Σίγουρα όλοι ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε πιο σκληρά. Να βρούμε ρυθμό όσοι περισσότεροι παίκτες γίνεται στην επίθεση και αμυντικά πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά. Να ελέγξουμε όσο περισσότερο γίνεται το ρυθμό στο γήπεδο τους. Γενικότερα θεωρώ ότι στη συγκεκριμένη σειρά μεγάλο ρόλο παίζει το να καταφέρνεις να βελτιώνεσαι και ίσως να δείχνεις κάτι διαφορετικό παιχνίδι με παιχνίδι».

Αφήσαμε τη Μονακό να βρει ρυθμό και να αποκτήσουν ψυχολογία κομβικοί παίκτες. Να βάλουν κάποια εύκολα καλάθια. Νομίζω ότι αυτό μας κόστισε σε συνδυασμό με το ότι εμείς παίρναμε την μπάλα ψηλά και δεν μπορούσαμε να βγάλουμε τις επιθέσεις που θέλουμε.

Σε επίπεδο play off έχει αποδειχτεί ότι όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι. Πρέπει να είσαι σε εγρήγορση. Γενικότερα είναι ωραία παιχνίδια. Η Μονακό το έκανε στο δεύτερο. Έχουμε καλύτερη ομάδα, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε. Είναι διαφορετικά παιχνίδια. Στα δύο έχουμε κερδίσει και στα άλλα δύο έχουμε χάσει. Πρέπει να ξεκινήσουμε σκληρά στο παιχνίδι».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0