Basket Talk

Αντετοκούνμπο: «Ο τρόπος που παίζουμε είναι διασκεδαστικός, παίζουμε με μεγάλη ένταση» (video)

Αντετοκούνμπο: «Ο τρόπος που παίζουμε είναι διασκεδαστικός, παίζουμε με μεγάλη ένταση» (video)
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά τη νίκη της ομάδας του στο Game 4 κόντρα στους Μπουλς, σε δηλώσεις που έκανε στάθηκε στην πολύ καλή ψυχολογία με την οποία παίζει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του ενώ εκθίασε και κάποιους από αυτούς.
Ο «Greek Freak» ήταν για ακόμα μία φορά απολαυστικός στη νίκη των Μπακς επί των Μπουλς με 95-119, με την οποία έκαναν το 3-1 στη σειρά των playoffs. Ο Γιάννης στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του έχοντας 32 πόντους, 17 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 2 τάπες.

Στη συνέντευξη τύπου, ο Γιάννης αναφέρθηκε στο πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα του, τονίζοντας ότι διασκεδάζουν πραγματικά όταν παίζουν ενώ σχολίασε και κάποιους από τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά ο Γιάννης δήλωσε:

Για τις κινήσεις των Μπακς για να ψάξουν το σουτ του Άλεν: «Είναι στην σωστή θέση. Την επόμενη φορά μπορεί να είναι ο Κόνατον, ο Κάρτερ, ο Χόλιντεϊ, ο Μάθιους. Είναι ελεύθερος ο Άλεν και πρέπει να του δώσεις την μπάλα.Είναι "καυτός", παίζει σπουδαία και με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Τον χρειαζόμαστε να παίζει έτσι και όταν είναι ελεύθερος πρέπει να του δώσουμε την μπάλα. Είναι πεινασμένος. Παίζει σκληρά κάθε βράδυ. Είναι σπουδαίος παίκτης. Θέλει την μπάλα, θέλει το σουτ. Ταιριάζει στους Μπακς και παίζει για τη νίκη»

Για το αν θεωρεί πως οι Μπακς έπρεπε να χάσουν το πρώτο ματς για να επιστρέψουν στη σειρά με τους Μπουλς: «Όχι. Μετά από δυσκολίες, βγάζεις τον καλύτερο εαυτό σου. Δεν πρέπει όμως να χάσεις ματςό. Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, είτε τα παρατάς, είτε βρίσκεις τρόπο να επιστρέψεις δυνατότερος. Η δουλειά δεν τελείωσε».

Για το αν οι Μπακς το διασκεδάζουν πλέον: «Σίγουρα περνάμε καλά. Ο τρόπος που παίζουμε είναι διασκεδαστικός. Παίζουμε με μεγάλη ένταση».

Για τον Πόρτις και τον ρόλο του στη βασική πεντάδα: «Ήταν απόφαση της τελευταίας στιγμής. Δεν ξέραμε ποιος θα αντικαταστήσει τον Μίντλετον όταν τραυματίστηκε. Ψηλώσαμε το σχήμα και γεμίζουμε την ρακέτα. Είμαστε ψηλότεροι και αυτό επηρεάζει όλους τους Μπουλς, όχι μόνο τον ΝτεΡόζαν. Στην περιφέρεια επίσης υπάρχουν δύο παίκτες όπως ο Χόλιντεϊ και ο Μάθιους, που μπορούν να μαρκάρουν σχεδόν όλες τις θέσεις».

Για τον Βιλντόζα: «Ήταν απίστευτος στο Game 3. Έδειξε πόσο έξυπνος είναι στην άμυνα και στην επίθεση. Έχει υψηλό I.Q. Μπορεί να πασάρει ανάμεσα στα πόδια του ή πίσω από την πλάτη του. Έτσι παίζει το παιχνίδι. Μπορεί να μας βοηθήσει. Θα δούμε τρομερά πράγματα από αυτόν στο μέλλον».

Για τις 7 ασίστ του: «Αν είναι ελεύθεροι, πρέπει να τους πασάρω. Μερικές φορές είμαι πεισματάρης και δεν πασάρω, αλλά λατρεύω όταν όλοι βοηθούν στην επίθεση. Όταν παίζουν όλοι μαζί άμυνα και μοιράζονται την μπάλα στην επίθεση και παίρνουν σουτ, όλοι είναι έτοιμοι να σκοράρουν».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0