Basket Talk

Μπράντον Ίνγκραμ: Ο πρώτος παίκτης στην ιστορία των Πέλικανς με 30+ πόντους σε τρία συνεχόμενα ματς Play-off! (video)

Μπράντον Ίνγκραμ: Ο πρώτος παίκτης στην ιστορία των Πέλικανς με 30+ πόντους σε τρία συνεχόμενα ματς Play-off! (video)

Ο Μπράντον Ίνγκραμ ήταν ο βασικότερος λόγος που οι Πέλικανς κατάφεραν να νικήσουν ξανά τους Σανς, να φέρουν την σειρά στο 2-2 και να συνεχίζουμε να παρακολουθούμε ένα πραγματικό… θρίλερ ανάμεσά τους. Είναι κάτι περισσότερο όμως από ένας πρωταγωνιστής, μιας και «έγραψε» ιστορία με τους 30+ πόντους που πέτυχε!

Ένας εκπληκτικός Μπράντον Ίνγκραμ έκανε την εμφάνισή του στην 4η αναμέτρηση των Play-offs ανάμεσα στους Πέλικανς και τους Φίνιξ Σανς, οδηγώντας τους γηπεδούχους στην δεύτερη νίκη τους στην σειρά και στην ισοφάριση της ομάδας του Κρις Πολ.

Ο 24άχρονος Αμερικανός σημείωσε 30 πόντους, καταγράφοντας 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 11/23 σουτ και έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της ομάδας του που βάζει το… τρία μπροστά από τους πόντους που πέτυχε σε διψήφιο αριθμό, σε ολόκληρη την ιστορία τους!


Είχαν προηγηθεί οι 37 πόντοι στο Game 2 του Φοίνιξ και οι 34 στο Game 3 στο Smoothie King Center. Πλέον, ο Ίνγκραμ είναι… ιστορικός για τους Πέλικανς και δημιούργησε μία νέα λίστα, στην οποία βρίσκεται στην κορυφή, με τουλάχιστον δύο ματς ανάμεσα στην ομάδα του και τους Σανς να ακολουθούν!



Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0