Basket Talk

NBA: Βγήκαν οι… «σκούπες» στη Βοστόνη – Ισοφάριση για Τζαζ και Τίμπεργουλβς

NBA: Βγήκαν οι… «σκούπες» στη Βοστόνη – Ισοφάριση για Τζαζ και Τίμπεργουλβς

Από τη μία οι Σέλτικς με έναν ασταμάτητο Τέιτουμ και από την άλλη, το θρίλερ των Τζατζ και Τίμπεργουλβς.

Δύο απίστευτα παιχνίδια παρακολούθησε το κόσμος του NBA τα ξημερώματα της Κυριακής (24/04), καθώς τόσο οι Τζαζ, όσο και οι Τίμπεργουλβς κατάφεραν να επικρατήσουν στον… πόντο και να ισοφαρίσουν τη σειρά τους σε 2-2 ενώ οι Μπόστον Σέλτικς είναι έτοιμοι για μεγάλη… «σκούπα».

Για τους τελευταίους, ο Τζέισον Τέιτουμ παίρνει από το χεράκι την ομάδα και με 39 πόντους (!), την οδήγησε σε μία τεράστια νίκη στην έδρα των Νετς με 109-103. Με αυτό το σκορ, οι Σέλτικς έφτασαν το 3-0 στη σειρά και τους μένει μία ακόμα επικράτηση για να πάρουν την πρόκριση και μάλιστα με… «σκούπα».

Την ίδια στιγμή, στα ζευγάρια των Τζαζ-Μάβερικς και Τίμπεργουλβς-Γκρίζλις, τα πάντα εξελίσσονται σε θρίλερ. Στο πρώτο ζευγάρωμα, το σκορ έληξε στο 100-99 ενώ στο δεύτερο, στο 119-118, με αποτέλεσμα οι σειρές να πάνε στο 2-2.

Παρά την τρομερή εμφάνιση του Ντόνσιτς, οι Μίτσελ και Γκόμπερ ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές και οδήγησαν τους Τζαζ σε μία τεράστια νίκη. Από την άλλη, οι Τίμπεργουλβς είχαν σε τρομερό φεγγάρι τους Ντέσμοντ Μπέινς και Τζα Μόραντ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0