Basket Talk

Ομπράντοβιτς: «Όλοι μιλούν για τον Τζέιμς, αλλά όσοι ήταν γύρω του έκαναν φανταστική δουλειά»

Ομπράντοβιτς: «Όλοι μιλούν για τον Τζέιμς, αλλά όσοι ήταν γύρω του έκαναν φανταστική δουλειά»
Εξήρε την προσπάθεια όλων των παικτών του και την πνευματική μεταστροφή της ομάδας του ο Σάσα Ομπράντοβιτς.
Στο κομμάτι της πνευματικής συγκέντρωσης, ειδικά μετά τη δύσκολη ήττα στο Game 1 απέδωσε το break της Μονακό στο δεύτερο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Σάσα Ομπράντοβιτς, ο οποίος δεν παρέλειψε να τονίσει ότι επρόκειτο για ομαδική προσπάθεια. 

Ο Σέρβος τεχνικός αρχικά ανέφερε: «Βρήκαμε καλό ρυθμό σε άμυνα και επίθεση και κάναμε καλή δουλειά. Είχαμε πολύ καλή προσαρμογή μετά το πρώτο παιχνίδι. Δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε πολλά από πλευράς τακτικής μέσα σε 48 ώρες. Περισσότερο προετοιμαστήκαμε πνευματικά. Προσαρμοστήκαμε στην ατμόσφαιρα. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Κάναμε μια φανταστική ομαδική δουλειά. Όλοι μιλούν για το παιχνίδι του Μάικ Τζέιμς, αλλά όσοι ήταν γύρω του έκαναν φανταστική δουλειά. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά για το επόμενο παιχνίδι. Είναι σημαντική νίκη, Μόνο μία ομάδα έχει κερδίσει εδώ στην Euroleague. Το επόμενο παιχνίδι είναι ίσως και το πιο κρίσιμο απ' όλα». 

Για την εικόνα στο πρώτο δεκάλεπτο: «Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Το έχουμε συζητήσει, το έχουμε διορθώσει. Ήταν λογικό να συμβεί και σήμερα γιατί ο Ολυμπιακός είχε ρυθμό από το πρώτο παιχνίδι. Στη συνέχεια όμως είχαμε καλύτερες επιλογές και ανεβάσαμε την επιθετική μας συγκομιδή».

Για το σημείο που γύρισε η Μονακό το παιχνίδι στη δεύτερη περίοδο: «Είναι καλό να έχεις τον Μάικ και κόσμο γύρω του σε καλή κατάσταση. Όπως συνέβη και στο παιχνίδι της κανονικής περιόδου κάναμε πολύ καλή δεύτερη περίοδο και πήραμε διαφορά. Δεν ήταν μόνο ο Τζέιμς, ο Άντζουσιτς έκανε πολύ καλή δουλειά, ο Ουίλ Τόμας είχε πολύ σωστές επιλογές. Ήταν μια ομαδική δουλειά και έτσι τα καταφέραμε».

Για τον Μάικ Τζέιμς και την φτωχή επιθετική του παρουσία στο πρώτο ματς και στο πρώτο ημίχρονο του δεύτερου αγώνα: «Δεν πρέπει να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον Μάικ. Έτσι είναι οι μεγάλοι παίκτες. Έχει συμβεί πολλές φορές φέτος. Ο Μάικ περίμενε να έρθει το παιχνίδι σε αυτόν και ήταν κομβικός όταν τον χρειαστήκαμε. Μπρούσαμε να αναπνεύσουμε καλύτερα με αυτόν στο παρκέ και εν τέλει χρειάστηκε μόλις 5 λεπτά για να καθαρίσει το ματς». 

Βασιλική Καραμούζα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0