Basket Talk

Ομπράντοβιτς: «Ο Ολυμπιακός παίζει στο όριο του φάουλ»

Ομπράντοβιτς: «Ο Ολυμπιακός παίζει στο όριο του φάουλ»

Ο προπονητής της Μονακό, Σάσα Ομπράντοβιτς, μίλησε για το αποψινό (22/04, 19:00) παιχνίδι των προημιτελικών της Euroleague, υποστηρίζοντας πως η ομάδα του δεν ήταν τόσο επιθετική στο πρώτο παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός πήρε την νίκη στο Game 1 απέναντι στην Μονακό του Σάσα Ομπράντοβιτς, «άνοιξε λογαριασμό» στην μεταξύ τους σειρά και ετοιμάζεται για διπλασιάσει τις νίκες του στο ΣΕΦ απόψε (22/04, 19:00). Ο προπονητής των Μονεγάσκων μίλησε για τον πρώτο αγώνα, για τους «ερυθρόλευκους», αλλά και την βελτίωση που θέλει να δει από την ομάδα του: «Νομίζω ήταν εμφανές το πόσο δύσκολο είναι να παίζεις σε αυτό το γήπεδο. Ο Ολυμπιακός παίζει πάντα στο όριο του φάουλ και οι διαιτητές προσαρμόζονται σε αυτό που τους αρέσει να παίζουν. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να προσαρμοστούμε, να μείνουμε ήρεμοι και να κάνουμε αυτά που συνηθίζουμε ως ομάδα. Πρέπει να βγάλουμε την ίδια επιθετικότητα που βγάζει ο Ολυμπιακός για να έχουμε πιθανότητες εδώ.

»Νομίζω πως αυτό μας έλειψε στο πρώτο ματς. Δεν ήμασταν τόσο επιθετικοί όσο είχαμε συνηθίσει μέσα στην χρονιά. Ίσως η ατμόσφαιρα να μας έβαλε περισσότερη πίεση που έπρεπε να διαχειριστούμε. Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις πολλά πράγματα όσον αφορά την τακτική. Τίποτα δεν πρέπει να επηρεάσει την συγκέντρωσή μας μέσα στο παιχνίδι. Οι αντίπαλοι, οι διαιτητές, οι φίλαθλοι... Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλους τους παράγοντες και να αντιδράσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0