Basket Talk

Πρόεδρος Παρτίζαν: «Ο Ζέλικο έχει την πλήρη στήριξή μου»

Πρόεδρος Παρτίζαν: «Ο Ζέλικο έχει την πλήρη στήριξή μου»

Την πλήρη υποστήριξη του Οστόγια Μιχαήλοβιτς, έχει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς παρά τον αποκλεισμό της ομάδας στην φάση των «16» του EuroCup.

H Παρτιζάν αποκλείστηκε από την Μπουρσπασπόρ στην φάση των «16» του EuroCup, γεγονός που δεν είναι καθόλου ευχάριστο ούτε για τον κόσμο ούτε για την ομάδα, η οποία ξόδεψε πολλά χρήματα την φετινή σεζόν. Αυτός ο αποκλεισμός, ίσως να στοιχήσει και το όνειρο της Euroleague, στη Σέρβικη ομάδα.

Παρόλα αυτά, ο πρόεδρος των «Γκρομπάρι», τοποθετήθηκε επί του θέματος, δηλώνοντας την πλήρη στήριξη στον προπονητή της ομάδας Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ χαρακτηριστικά είπε πως «η ζωή συνεχίζεται».

Αναλυτικά όσα είπε ο Οστόγια Μιχαήλοβιτς:

«Δεν είναι εύκολο να υποστηρίζεις την Παρτίζαν σήμερα... Σε κάθε περίπτωση, η ζωή συνεχίζεται. Υπάρχει η νίκη, υπάρχει και η ήττα. Θα υπάρξουν και άλλες βαριές ήττες όμως είμαι σίγουρος ότι θα πανηγυρίσουμε και θριάμβους. Περιμέναμε τη νίκη κόντρα στην Μπούρσασπορ όμως τα πράγματα εξελίχτηκαν διαφορετικά. Όλοι έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν... Είναι στιγμές όπως αυτή που πρέπει να μείνουμε όρθιοι και να επιβιώσουμε. Ουδείς περίμενε την ήττα. Ελπίζω οι εξέδρες να είναι γεμάτες στα playoffs της ABA Liga γιατί οι οπαδοί της Παρτίζαν φωνάζουν για την ομάδα τους, όχι για το αποτέλεσμα.

Μίλησα με τον Ζέλικο σύντομα, χθες το βράδυ, στα αποδυτήρια. Του είπα ανοιχτά πως έχει την πλήρη στήριξή μου, ότι θα συνεχίσουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε τους στόχους μας. Η Παρτίζαν είναι το σπίτι του, πάντα ήταν και πάντα θα είναι. Δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε ξανά για την αξία του Ομπράντοβιτς. Δεν είναι δικαιολογία η ήττα ωστόσο η ζωή συνεχίζεται».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0