Basket Talk

Eurocup: Αποκλεισμός σοκ για Παρτιζάν και Ομπράντοβιτς! (video)

Eurocup: Αποκλεισμός σοκ για Παρτιζάν και Ομπράντοβιτς! (video)
Την πάτησε από την Μπουρσπασπόρ η Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς!
Μοιάζει απίστευτο, είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό! Η άσημη Μπουρσπασπόρ έριξε στο καναβάτσο την πλούσια Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, επικρατώντας με 103-95 (84-84 κ.ά) μέσα στη Stark Arena έπειτα από 45 αγωνιστικά λεπτά. Κάπως έτσι, η σερβική ομάδα αποκλείστηκε από το προημιτλεικά του Eurocup και αποχαιρέτησε πρόωρα τη διοργάνωση, ίσως και το όνειρο της Euroleague.


Και λέμε ίσως, γιατί πέραν του νικητή του Eurocup που ανεβαίνει αυτόματα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, η Παρτιζάν μπορεί να έχει ελπίδες αν κερδίσει το πρωτάθλημα στην Αδριατική Λίγκα (εκεί υπάρχει βέβαια και ο Ερυθρός Αστέρας) ή να εξασφαλίσει μία wild card, αφού και η κατάσταση με τη συμμετοχή των ρωσικών ομάδων στην Euroleague τη νέα σεζόν είναι για την ώρα ρευστή. 

Να σημειώσουμε ότι φέτος άλλαξε το φορμάτ του Eurocup και πλέον στo Top-16 της διοργάνωσης τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ. 

Στα του αγώνα, ο Τζον Χόλαντ, που ολοκλήρωσε το ματς με 17 πόντους, ήταν αυτός που έστειλε το ματς στην παράταση ευστοχώντας σε ένα κομβικό τρίποντο, 7" πριν την ολοκλήρωση του σαρανταλέπτου. Από πλευράς τουρκικής ομάδας ο Άντριου Άντριους έφτασε πολύ κοντά στο triple-double μετρώντας 24 πόντους, 8 ριμπάουντ και 10 ασίστ. «Διπλός» και ο Μπιτίμ Όνουρλαμπ (20 πόντοι, 10 ριμπάουντ), ενώ 6 πόντους με 10 ριμπάουντ συμπλήρωσε ο Κεβάριους Χέιζ

Για τους ηττημένους πρώτος σκόρερ με 23 πόντους ήταν ο Αλέξα Αβράμοβιτς. Ο Ζακ Λεντέι είχε 11 πόντους (1/6 δίποντα, 3/8 τρίποντα) και 9 ριμπάουντ, ενώ ο Κέβιν Πάντερ σκόραρε άλλους 13, με πολύ άσχημα όμως ποσοστά (04/ δίποντα, 3/10 τρίποντα). Γενικά η Παρτιζάν είχε 11/36 από την περιφέρεια, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν 13/25 τρίποντα. 

Τα δεκάλεπτα: 20-20, 38-37, 60-64, 84-84 (κ.ά), 95-103

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

Βασιλική Καραμούζα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0