Basket Talk

Basket League: Έλαμψαν Έβανς και Κολόμ, βυθίζονται Προμηθέας και Ιωνικός (video)

Basket League: Έλαμψαν Έβανς και Κολόμ, βυθίζονται Προμηθέας και Ιωνικός (video)
Κίνο Κολόμ και Τζέρεμι Έβανς τράβηξαν τα βλέμματα στην 23η αγωνιστική της Basket League. Σε πολύ δύσκολη θέση, για διαφορετικούς λόγους Προμηθέας Πάτρας και Ιωνικός Νίκαιας. 
Πλήρης μπασκετική δράση το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης με τέσσερα παιχνίδια της 23ης αγωνιστικής της Basket League να διεξάγονται παράλληλα, ενώ ακολουθεί και το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ

Σεφτέ με τον Σάββα Καμπερίδη στο «τιμόνι» έκανε το Λαύριο που επικράτησε με 90-82 του Προμηθέα στην επιστροφή του Μάκη Γιατρά στον πάγκο των Πατρινών. Τζάρετ Σάβατζ (11 πόντοι, 13 ριμπάουντ) και Βασίλης Μουράτος (17 πόντοι, 11 ασίστ) βρέθηκαν σε μεγάλα κέφια και πέτυχαν double-double για τους νικητές. 





Άλλη μία παράσταση του Κίνο Κολόμ με 34 πόντους (6/6 βολές, 5/5 δίποντα, 6/11 τρίποντα), 6 ασίστ και 4 ριμπάουντ εξασφάλισε στην ΑΕΚ την 3η συνεχόμενη και 12η συνολικά νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Παρά τα πολλά προβλήματα ο Ηρακλής το πάλεψε, αλλά τελικά ηττήθηκε με 80-74





Το Περιστέρι πέρασε με 87-82 από την Νίκαια, βυθίζοντας ακόμα περισσότερο τον Ιωνικό, η θέση του οποίου στην μεγάλη κατηγορία την επόμενη σεζόν τίθεται εν αφμιβόλω. Ο Δημήτρης Μωραϊτης πέτυχε δύο καθοριστικά τρίποντα σε διάστημα 40" και ολοκλήρωσε το ματς με 15 πόντους, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ, στερώντας τη λάμψη του Λουκά Μαυροκεφαλίδη που έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να βοηθήσει τους Νικαιώτες, πετυχαίνοντας double-double με 30 πόντους και 12 ριμπάουντ. 

Εύκολο έργο είχε ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Λάρισα παρά την απουσία των Νέντοβιτς, Παπαγιάννη και Γιόβιτς. Το σύνολο του Γιώργου Βόβορα επικράτησε με 98-67 έχοντας τον Τζέρεμι Έβανς να ντύνεται... Στεφ Κάρι και να σημειώνει23 πόντους με 5.8 τρίποντα. 




Βασιλική Καραμούζα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0