Basket Talk

Στα προημιτελικά του Eurocup Τσεντεβίτα Ολίμπια, Ουλμ και Ανδόρα!

Στα προημιτελικά του Eurocup Τσεντεβίτα Ολίμπια, Ουλμ και Ανδόρα!
Τσεντεβίτα Ολίμπια, Ουλμ και Ανδόρα κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Eurocup.
Τρεις ομάδες «τσέκαραν» την παρουσία τους στα προημιτελικά του Eurocup. Αρχικά, η Τσεντεβίτα Ολίμπια νίκησε με 93-80 την Τουρκ Τέλεκομ, με τους Μπλάζιτς (20), Όμιτς (15) και Φέρελ (11) να ξεχωρίζουν. Πλέον, περιμένει να μάθει τον αντιπαλό της, που θα είναι μία εκ των Παρτιζάν ή Μπουρσπασπόρ.

Το δεύτερο «εισιτήριο» πήρε στην Ουλμ, που πήρε σπουδαίο «διπλό» από την Μπανταλόνα, επικρατώντας με 73-79. Κορυφαίοι για υπήρξαν οι Κρίστον και Μπλόσομγκεϊτ, οι οποίοι σταμάτησαν στους 21 πόντους και οδήγησαν την ομάδα τους στους καλύτερους «8» του θεσμού, όπου θα βρουν μία εκ των Βίρτους Μπολόνια ή Μπούρσασπορ.

Από την άλλη πλευρά, η Ανδόρα ήταν η τελευταία ομάδα που εξασφάλισε την παρουσία της στα προημιτελικά, νικώντας με 74-64 την Μπουντούτσνοστ. Ο Χάνα σημείωσε 21 πόντους και συνέβαλε τα μέγιστα στην πρόκριση της ομάδας του, που θα συναντήσει είτε την Γκραντ Κανάρια, είτε τη Σλασκ στους «8». Φοβερό ματς από τον Σίλεϊ, που πέτυχε 25 πόντους, αλλά δεν στάθηκαν αρκετοί για να χαρίσουν τη νίκη στους Μαυροβούνιους.


Τα αποτελέσμα της Τρίτης (19/04) της φάσης των «16»:

Τσεντεβίτα Ολίμπια - Τουρκ 93-80
Μπανταλόνα - Ουλμ 73-79
Ανδόρα - Μπούντουτσνοστ 74-64

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0