Basket Talk

Μπουρούσης: «Θέλουμε να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο και υγιές»

Μπουρούσης: «Θέλουμε να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο και υγιές»
Μετά την εξασφάλιση της ανόδου στην Stoiximan Basket League από τον ΑΣ Καρδίτσας, ο Γιάννης Μπουρούσης μίλησε στο www.esake.gr για την φετινή σεζόν αλλά και για το μέλλον της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πήρα την απόφαση ν' αγωνιστώ στην Καρδίτσα που είναι η πόλη μου γιατί είδα ένα καινούργιο γήπεδο και μια σωστή προσπάθεια από ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα και την πόλη. Ήθελα να είμαι μέρος αυτού του εγχειρήματος και θα συνεχίσω να το κάνω, προκειμένου να στηρίξω κι εγώ από την πλευρά μου τα παιδιά που δίνουν τα πάντα, ώστε να κάνουν τον κόσμο της Καρδίτσας ευτυχισμένο. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, παίζοντας μάλιστα καλό μπάσκετ και είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να κερδίσουμε την άνοδο στη Stoiximan Basket League.

»Θέλω να είμαι δίπλα στην ομάδα και να συνεχίσω να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις από διοικητικό πόστο αυτή τη φορά. Αξίζει να είσαι δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους που δεν αναζητούν οικονομικό όφελος απ' όλη αυτή την προσπάθεια, αντίθετα μοχθούν για να φέρουν την ομάδα σε ένα πολύ καλό επίπεδο και το ίδιο θα επιδιώξουν να πετύχουν στη μεγάλη κατηγορία. Από κει και πέρα θέλουμε να χαρούμε αυτό το οποίο πετύχαμε και να δημιουργήσουμε κάτι πολύ όμορφο και υγιές, αποδεικνύοντας πως η Καρδίτσα αξίζει να βρίσκεται στη Stoiximan Basket League για τα επόμενα χρόνια.

»Αυτό που θέλω να τονίσω όμως, είναι πώς ό,τι πετύχαμε αυτή τη σεζόν δεν ήταν καθόλου εύκολο και αυτό θα πρέπει να το καταλάβει πολύ καλά και ο κόσμος. Η όλη προσπάθεια έγινε για τον κόσμο της Καρδίτσας και πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα, ώστε να υπάρξει ακόμα καλύτερη συνέχεια. Χωρίς την πόλη και χωρίς τη βοήθεια του κόσμου δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Έχω παίξει σε ομάδες του εξωτερικού που είναι από επαρχία. Ο κόσμος τις αγκαλιάζει, τις ακολουθεί, είναι μαζί τους. Βοηθάνε στα εύκολα και στα δύσκολα. Αυτό το οποίο πετύχαμε δεν έχει ξαναγίνει. Η Καρδίτσα έγινε η πρώτη αθλητική ομάδα στην ιστορία της πόλης, σε οποιοδήποτε άθλημα, που πήρε την άνοδο σε μεγάλη κατηγορία και αξίζει τη στήριξη, για να μπορέσει ν' ανταποκριθεί στις ακόμα μεγαλύτερες απαιτήσεις οι οποίες θα παρουσιαστούν στο μέλλον».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0