Basket Talk

Ίρβινγκ στη συνέντευξη Τύπου: «Όταν με βρίζουν, κοιτάω αντίστοιχα!» (video)

Ίρβινγκ στη συνέντευξη Τύπου: «Όταν με βρίζουν, κοιτάω αντίστοιχα!» (video)
Ο Κάιρι Ίρβινγκ παραχώρησε δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα των Νετς από τους Σέλτικς, όπου αναφέρθηκε στον διάλογο που άνοιξε με τους αντίπαλους οπαδούς.
Διόλου μετανιωμένος για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση των Σέλτικς με τους Νετς δεν εμφανίστηκε ο Κάιρι Ίρβινγκ στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το παιχνίδι. Αντιθέτως!

Είπα ωμά και κοφτά όλα όσα άκουσε εντός παρκέ και εν ολίγοις, ανέφερε πως αν χρειαστεί, θα ανοίξει ξανά διάλογο με το κοινό και θα προβεί σε ανάλογες χειρονομίες.


«Τους δίνω την ενέργεια που μου δίνουν. Από εκεί που είμαι έχω συνηθίσει να μου το κάνουν αυτό Δεν το κάνω με όλους τους φιλάθλους αλλά όταν με βρίζουν τους κοιτάω αντίστοιχα. Με φώναζαν γ@μημ#νη σκύλ@ και μ@λ@κ@. Ξέρω ότι πολλοί από αυτούς δεν τα εννοούν. Όλοι περιμένουν να είσαι ταπεινός και τα σχετικά αλλά αυτά εδώ είναι τα playoffs.

Ξέρω τι να περιμένω. Ξέρω από που έρχομαι και ξέρω πως έρχομαι εδώ για να κερδίσω. Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι, κάποιοι με φωνάζουν με το όνομά μου και με βρίζουν. Έτσι είναι τα πράγματα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0