Basket Talk

Βόβορας: «Είναι νωρίς για αλλαγές, ήταν μία δύσκολη εβδομάδα» (video)

Βόβορας: «Είναι νωρίς για αλλαγές, ήταν μία δύσκολη εβδομάδα» (video)

Τον στόχο του να «χτίσει» κάτι νέο και διαφορετικό «βήμα-βήμα» όπως χαρακτηριστικά είπε έθεσε ο Γιώργος Βόβορας στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο Λαύριο.

«Είναι νωρίς για αλλαγές στο παιχνίδι της ομάδας αφού είμαι μόλις τέσσερις μέρες στην ομάδα. Αυτό που προσπαθήσαμε να δώσουμε είναι ψυχολογική ώθηση στα παιδιά γιατί ήταν μία δύσκολη εβδομάδα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «στόχος είναι να είμαστε αυτοί που πρέπει στα πλέι-οφ».


Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Ιωάννης Παπαπέτρου από την πλευρά του χαρακτήρισε «περίεργη» την περίοδο που διανύει η ομάδα του λέγοντας πως «αλλάξαμε προπονητή και χρειάζεται χρόνος σε όλους» ενώ δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για τις απουσίες λόγω τραυματισμών τονίζοντας πως «έχουμε συνεχώς απουσίες και πρέπει να παλεύουμε για να τις καλύψουμε».


Τέλος, ο νέος προπονητής του Λαυρίου Σάββας Καμπερίδης αναφερόμενος στον αγώνα στάθηκε στις «μικρές αδράνειες που είχαμε και τις οποίες πληρώσαμε λόγω της ποιότητας του Παναθηναϊκού» και ευχήθηκε «καλή συνέχεια» στον Χρήστο Σερέλη στον πάγκο του Παναθηναϊκού χαρακτηρίζοντάς τον «σπάνιο άνθρωπο».

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0