Basket Talk

Διπρόσωπος αλλά νικητής στο Λαύριο (91-82) ο Παναθηναϊκός του Βόβορα (video)

Διπρόσωπος αλλά νικητής στο Λαύριο (91-82) ο Παναθηναϊκός του Βόβορα (video)

Επιστρέφοντας στο γήπεδο στο οποίο είχε δώσει τον τελευταίο του αγώνα στην προηγούμενη θητεία του στον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Βόβορας αυτή τη φορά δεν… λάθεψε και οδήγησε τους γεμάτους απουσίες πράσινους σε νίκη επί του Λαυρίου στην πρώτη μέρα της… υπόλοιπης ζωής τους για τη φετινή σεζόν..

Χρειάστηκε πάνω από ένα δεκάλεπτο για να ζεστάνει τις μηχανές και πάνω από ένα ημίχρονο για να πιάσει σχετικά καλά στάνταρ αμυντικά προκειμένου να κάμψει την αντίσταση του Λαυρίου ο «νέος» Παναθηναϊκός.

Με τον Αργύρη Πεδουλάκη καθισμένο πίσω από τη μπασκέτα έχοντας δίπλα του τον «φιλοξενούμενο» Χρήστο Σερέλη που δεν έκατσε στον πάγκο ως βοηθός του Βόβορα ειδικά για αυτό το παιχνίδι με την μέχρι πριν λίγες μέρες «οικογένειά» του, ο Παναθηναϊκός έδειξε δύο διαφορετικά πρόσωπα.

Κάτι η απουσίες του Παπαγιάννη και του Νέντοβιτς αλλά και του μόνιμα πλέον απόντα Γιόβιτς (ο οποίος κατά πως φαίνεται μετράει μέρες όχι μέχρι να επιστρέψει αλλά μέχρι να αποδεσμευτεί) ο Παναθηναϊκός ήταν εκτός ρυθμού στο ξεκίνημα και βρέθηκε να χάνει ακόμη και με 11 πόντους διαφορά (28-17). Το Λαύριο, με μπροστάρη τον Μουράτο βρήκε ρυθμό και αυτοπεποίθηση βάζοντας συνολικά 45 πόντους (!) στο πρώτο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό να ισοφαρίζει με τη λήξη του (45-45) από τρίποντο του Παπαπέτρου.

Στην 3η περίοδο πάντως ο Παναθηναϊκός επικεντρώνοντας το παιχνίδι του στην άμυνα κατάφερε πολύ γρήγορα να πάρει αέρα 11 πόντων (58-47 στο 23’30’’) και να κρατήσει μία διαφορά ασφαλείας μέχρι το φινάλε «καθαρίζοντας» έτσι το παιχνίδι παρότι το Λαύριο με Νικολαΐδη και Βον και τα μακρινά σουτ τους συχνά-πυκνά μείωνε δίχως όμως να γίνει απειλητικό. Το γεγονός πάντως ότι το Λαύριο πέτυχε 10 πόντους περισσότερους από τον φετινό μέσο όρο του κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να προβληματίσει τον Βόβορα.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

Γιάννης Ψαράκης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0