Basket Talk

Μπαρτζώκας: «Να ετοιμαστούμε πνευματικά, σωματικά και τακτικά»

Μπαρτζώκας: «Να ετοιμαστούμε πνευματικά, σωματικά και τακτικά»
Όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας με το παχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λάρισα. 
Παράπονα από την έντασγ που έβγαλαν στο ματς κόντρα στη Λάρισα οι παίκτες του Ολυμπιακού είχε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός έδωσε βάρος στη σειρά των play-offs της Euroleague με τη Μονακό που ακολουθεί τις επόμενες ημέρας. 

Αναλυτικά ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» ανέφερε:  «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Λάρισα για την γενικότερη πορεία της. Αυτή τη στιγμή είναι από τις δυσκολότερες ομάδες να αντιμετωπίσεις στην λίγκα. Έχουν καλή εκτέλεση αμυντικά και επιθετικά, καλή χημεία και καλό κοουτσάρισμα. Και πριν το ματς και κατά τη διάρκειά του πίστευα πως ήταν το καλύτερο που θα μπορούσαμε να έχουμε πριν το παιχνίδι της Μεγάλης Τετάρτης. Θέλω, λοιπόν, να τους πω μπράβο και καλή συνέχεια. 

Για εμάς προφανώς αρκούσε ένα δεκαπεντάλεπτο καλού μπάσκετ για να κερδίσουμε. Το δεύτερο μισό της 2ης περιόδου και το τρίτο δεκάλεπτο αρκούσαν να πάρουμε μια διαφορά περίπου είκοσι πόντων. Μετά χαλαρώσαμε. Νιώθω πως οι παίκτες μας μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, η οποία μας έδωσε μεγάλο προβάδισμα για το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, θεωρούν πως πρέπει να κάνουν οικονομία δυνάμεων στην ελληνική λίγκα. Αυτοί κάνουν τη δουλειά τους και εγώ πρέπει να κάνω τη δική μου και να τους πιέζω. Καταλαβαίνω πως το προηγούμενο παιχνίδι ήταν στην Πάτρα την Πέμπτη, σήμερα είναι Σάββατο. Πρέπει, όμως, να τους πείσω πως αυτά τα ματς δεν είναι διαδικαστικά και πως είναι μεγάλο το κέρδος της ομάδας αν παίζει με ένταση. Εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε για την Τετάρτη σωματικά, πνευματικά, τακτικά και να παλέψουμε μαζί με τον κόσμο μας για την πρώτη νίκη στα play-offs». 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0