Basket Talk

Βαρβούνης: «Αφιερώνουμε τη νίκη στους παίκτες μας που είναι... σφουγγάρια και στον κόουτς Καστρίτη!»

Βαρβούνης: «Αφιερώνουμε τη νίκη στους παίκτες μας που είναι... σφουγγάρια και στον κόουτς Καστρίτη!»
Ο Δημήτρης Βαρβούνης αντικατέστησε τον ασθενή Γιάννη Καστρίτη στον πάγκο του Άρη με... μεγάλη επιτυχία κερδίζοντας μέσα στο Περιστέρι με 67-70 και στις δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης ήταν φανερά ενθουσιασμένος...
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Βαρβούνη στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά τη νίκη του Άρη στην έδρα του Περιστερίου με 70-67

«Μπορεί να χάσω τα λόγια μου λόγω του ενθουσιασμού που νιώθω. Αφιερώνουμε τη νίκη στους παίκτες γιατί και πάλι έδωσαν κάτι παραπάνω από αυτό που έχουν. Είναι απίστευτη η ενέργειά τους αλλά και η αντίδρασή τους αν αναλογιστούμε τις συνθήκες που γίνονται οι προπονήσεις. Εννοείται και στον κόουτς Καστρίτη στον οποίον οφείλουμε πολλά γιατί μας δίνει την ελευθερία ούτως ώστε να είμαστε έτοιμοι. Θα ήθελα όμως να αφιερώσω τη νίκη και στον αδερφό μου ο οποίος σήμερα έχει τα γενέθλιά του».

«Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει. Το τρομερό πλεονέκτημά μας είναι ότι τα περισσότερα παιδιά είναι σε μικρή ηλικία, θέλουν να μάθουν και είναι σαν σφουγγάρια. Εμείς απλά βάλαμε τους κανόνες όπου η χημεία και η ομάδα είναι πάνω απ’ όλα». 

«Προς το παρόν πρέπει να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ. Αυτό μας ενδιαφέρει. Το επόμενο παιχνίδι. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο για να μας βοηθήσει».


«Επειδή ο σύλλογος καταβάλλει πραγματικά μεγάλη προσπάθεια για να πληρώσει τα χρωστούμενα, πρέπει να τελειώσει πρώτα η σεζόν, να έχουμε υγεία και μετά να δούμε την επόμενη μέρα. Δεν είναι εύκολο να σκεφτούμε αυτή τη στιγμή τι μπορεί να χτιστεί για το μέλλον».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0