Basket Talk

Παπαδάκης: «Ο Κολοσσός είναι καλοδουλεμένος και έχει συνοχή»

Παπαδάκης: «Ο Κολοσσός είναι καλοδουλεμένος και έχει συνοχή»

Ο Κώστας Παπαδάκης, αναλύει τον Κολοσσό Ρόδου, όπου αντιμετωπίζει ο Ηρακλής το απόγευμα του Σαββάτου (16/4).

Ο παίκτης του Ηρακλή, Κώστας Παπαδάκης, μίλησε στο blog του ΕΣΑΚΕ αναλύοντας τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσουν το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ τόνισε πως ο Κολοσσός Ρόδου είναι μια πολύ καλοδουλεμένη ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο γκαρντ του Ηρακλή:

«Γεια σας και πάλι φίλοι μου.

Προερχόμαστε από μια βδομάδα, χωρίς αγωνιστική υποχρέωση, μετά την αναβολή του παιχνιδιού με τον Ιωνικό, λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στην αντίπαλη ομάδα.

Μπροστά μας έχουμε ένα ακόμη σημαντικό ματς, καθώς υποδεχόμαστε τον Κολοσσό. Τι να πει κανείς για τον φετινό Κολοσσό; Μια ομάδα καλοδουλεμένη, σκληρή και με συνοχή, σε άμυνα κι επίθεση, που ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο κι έχει μάθει να νικάει, ακόμα και στις δύσκολες βραδιές της, γεγονός που την έχει φέρει και στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Εμείς από την πλευρά μας, προερχόμαστε από δύο συνεχόμενες νίκες και θέλουμε να τριτώσει το καλό. Δεν πρέπει να ζούμε, όμως, σε ένα παράλληλο σύμπαν. Η πραγματικότητα είναι πως η ομάδα μας τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει προβλήματα, τα οποία δεν χρειάζεται τώρα να τα αναλύσουμε, αλλά να τα διαχειριστούμε και να μπούμε στο γήπεδο να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και να κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε για τον Ηρακλή.

Τα λέμε την επόμενη φορά».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0