Basket Talk

Ίρβινγκ: «Πήρα τη σωστή απόφαση για τον εαυτό μου όταν δεν εμβολιάστηκα»

Ίρβινγκ: «Πήρα τη σωστή απόφαση για τον εαυτό μου όταν δεν εμβολιάστηκα»

Ο Καϊρί Ίρβινγκ δήλωσε έμεινε πιστός στις πεποιθήσεις του με την απόφασή του να μην εμβολιαστεί για τον κορονοϊό και θεωρεί ότι έπραξε σωστά, σύμφωνα με τις επιθυμίες του, ανεξαρτήτως από τα λεγόμενα του υπόλοιπου κόσμου.

Οι Μπρούκλιν Νετς ετοιμάζονται για την έναρξη των playoffs εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας τους Μπόστον Σέλτικς. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως αν ο Ίρβινγκ είχε αποφασίσει να εμβολιαστεί - και άρα είχε δικαίωμα συμμετοχής στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας από το ξεκίνημα της σεζόν και όχι μόνο στο φινάλε της - οι Νετς θα είχαν τερματίσει ψηλότερα. Ο ίδιος ωστόσο δεν μετανιώνει για την απόφασή του. ακόμα και τώρα.

Ο σούπερ σταρ της ομάδας του Μπρούκλιν μίλησε στα ΜΜΕ ενόψει της έναρξης της postseason και σε ερώτηση για το ποιο πιστεύει ότι ήταν το μήνυμα που έστειλε στον κόσμο με την επιλογή του να μην εμβολιαστεί ήταν σαφής. «Μπορώ να πω ότι έμεινα πιστός στις πεποιθήσεις μου και στο τι ήθελα να κάνω με το σώμα μου» δήλωσε αρχικά, για να προσθέσει: «Νομίζω ότι αυτό δεν θα έπρεπε να είναι απλώς το δικαίωμά μου ως Αμερικανός, αλλά ως άνθρωπος».

Ακολούθως ο χαρισματικός πόιντ γκαρντ τόνισε: «Δεν μπορώ να απευθυνθώ σε όλο τον κόσμο. Ξέρω όμως ότι πήρα την σωστή απόφαση για εμένα. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα για εμένα ότι πολύς κόσμος μέσα στην ομάδα ήταν στο πλευρό μου σε αυτή την δύσκολη φάση».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0