Basket Talk

Σερέλης: «Από την οικογένειά σου δεν αποχωρείς και το Λαύριο είναι οικογένειά μου»

Σερέλης: «Από την οικογένειά σου δεν αποχωρείς και το Λαύριο είναι οικογένειά μου»

Το μήνυμα του Χρήστου Σερέλη μέσω ανακοίνωσης της ΚΑΕ Λαυρίου.

Ο Χρήστος Σερέλης αποτελεί και επισήμως έναν εκ των βοηθών του Γιώργου Βόβορα στη νέα τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Ο μέχρι πρότινος κόουτς του Λαυρίου αποχώρησε από την ΚΑΕ, μετά από 17 χρόνια προσφοράς του ίδιου στον σύλλογο. Ο 47χρονος τεχνικός με μήνυμα-ανακοίνωση μέσω της ομάδας, είπε το δικό του «αντίο» αλλά και το «ευχαριστώ» του.

Η ανακοίνωση:

«Δεν θα ήταν ποτέ δυνατό να χωρέσουν όλα όσα έχουμε ζήσει στο Λαύριο μέσα σε μερικές γραμμές.

Δεν είναι ποτέ δυνατόν να μπορέσω να ευχαριστήσω έναν έναν ονομαστικά όλους όσοι υπήρξαν συνοδοιπόροι σε αυτό το μεγάλο και υπέροχο ταξίδι. Ξέρετε όλοι ότι χωρίς εσάς δε θα καταφέρναμε τίποτα.

Ένα μεγάλο ευριστώ ανήκει σε όλους τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα, σε όλους τους προπονητές και μέλη του σταφ που συνυπήρξαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης, ξέρετε όλοι ότι χωρίς εσάς δε θα ήταν τίποτα ίδιο.

Δεν είναι ποτέ δυνατό να πω ότι αποχωρώ από το Λαύριο, γιατί από την οικογένειά σου δεν αποχωρείς και το Λαύριο είναι οικογένειά μου.

Μου δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στο υψηλότερο επίπεδο και ήρθε η ώρα να το πράξω με τις αρχές που είχα και έχω ως προπονητής.

Καταφέραμε όλοι μαζί να κάνουμε όλη την Ελλάδα να μιλάει για το Λαύριο, για την ομάδα μας. Κυρίως καταφέραμε να κάνουμε το Λαύριο μια ομάδα πρότυπο ως προς τη φιλοσοφία της για το μπάσκετ και παράλληλα μια ομάδα απολύτως υγιή σε όλα τα επίπεδα.

Το Λαύριο θα συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά, θα συνεχίσει να προσφέρει στο ελληνικό μπάσκετ, έχοντας όλα τα απαραίτητα εχέγγυα και τη στήριξη μιας ολόκληρης πόλης. Αυτό δεν άλλαξε και δεν πρόκειται να αλλάξει. Συνεχίζουμε μαζί, αγωνιζόμαστε μαζί για την ομάδα μας.

Το εις το επανιδείν είναι αυτονόητο!».

Είχε προηγηθεί η χθεσινοβραδινή (14/4) ανακοίνωση της ΚΑΕ Λαυρίου που αποχαιρετούσε τον Σερέλη ως ένα κομμάτι του... εαυτού της: 

«Εις το επανιδείν coach...
Μαζί με κάθε αποχαιρετισμό, αποχαιρετούμε όχι μόνο έναν άνθρωπο αλλά και ένα κομμάτι του εαυτού μας ή της ζωής μας.
Έτσι συμβαίνει και με τον coach Χρήστο Σερέλη, ένα υπόδειγμα προπονητή και ανθρώπου με ηθική ακεραιότητα, μαχητικότητα και τεράστια ψυχικά αποθέματα, που οι δρόμοι μας από σήμερα χωρίζουν καθώς ανοίγεται μια νέα σελίδα στην προπονητική του καριέρα ξεκινώντας στο προπονητικό team του Παναθηναϊκού.
Χρήστο, γνωρίζεις καλά ότι το Λαύριο θα είναι πάντα το σπίτι σου & η οικογένεια σου. Σ’ ευχαριστούμε για την αφοσίωσή σου, για τις χαρές που έχεις δώσει σ΄όλους μας και για το γεγονός ότι πάντα έδινες την ψυχή σου για τη νίκη.
Ένα μεγάλο "Ευχαριστώ" και… "Εις το επανιδείν"…»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0