Basket Talk

Επικράτησε απέναντι στις Εσπερίδες ο Παναθηναϊκός, ολοταχώς για τελικούς με Ολυμπιακό!

Επικράτησε απέναντι στις Εσπερίδες ο Παναθηναϊκός, ολοταχώς για τελικούς με Ολυμπιακό!

Ανέτρεψε το -6 στο τελευταίο δεκάλεπτο, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, ενάντια στις Εσπερίδες και εξασφάλισε την θέση του στους τελικούς απέναντι στον Ολυμπιακό.

Σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός, κατάφερε και επικράτησε απέναντι στις Εσπερίδες με 77-66 και… καπάρωσε μια θέση στους τελικούς απέναντι στον Ολυμπιακό. Καθοριστική ήταν η συμβολή της Γωγώ Σταμάτη, η οποία σκόραρε 11 πόντους στην τελευταία περίοδο και «υπέγραψε» τη νίκη!

Το «τριφύλλι» δεν ξεκίνησε καλά στο παιχνίδι, δίνοντας την δυνατότητα στη φιλοξενούμενη ομάδα να επιβάλλει το ρυθμό της. Στα τρία πρώτα δεκάλεπτα δεν βρέθηκε νικητής, καθώς ολοκληρώθηκαν με τρεις ισοπαλίες (13-13, 35-35 και 51-51).

Η Ριντ βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα, πετυχαίνοντας double-double, σκοράροντας 17 πόντους, ενώ μάζεψε 12 ριμπάουντ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι «πράσινες» βρέθηκαν με 6 πόντους πίσω στο σκορ (51-57), μετά από ένα δυναμικό ξεκίνημα των Εσπερίδων τρέχοντας σερί 6-0.

Η Λύμουρα με τρίποντο «ξύπνησε» τον Παναθηναϊκό και η Σταμάτη αποτέλεσε τον άνθρωπο που εξασφάλισε την νίκη. Με ένα δικό της τρίποντο έκανε το σκορ το 66-65, ενώ με μπάσιμο έγραψε το καθοριστικό 71-65 δύο λεπτά πριν τη λήξη. Με το σκορ στο 73-66 στο τελευταίο λεπτό οι Εσπερίδες είχαν άσχημες επιλογές επιθετικά και έτσι ο Παναθηναϊκός σφράγισε το εισιτήριο για τους τελικούς, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, όντας πίσω όμως σε νίκες (2-0).

Τα δεκάλεπτα: 13-13, 35-35, 51-51, 77-66

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0