Basket Talk

Σε παρατεταμένη κρίση η Ρεάλ, έχασε και από την Μπιλμπάο - Αποσύρθηκε η φανέλα του Μουμπρού (video)

Σε παρατεταμένη κρίση η Ρεάλ, έχασε και από την Μπιλμπάο - Αποσύρθηκε η φανέλα του Μουμπρού (video)
Δεν σταματάει ο κατήφορος της Ρεάλ
Πέμπτη διαδοχική ήττα -ανεξαρτήτως διοργάνωσης- για τη Ρεάλ Μαδρίτης, που δεν τα κατάφερε ούτε κόντρα στην Μπιλμπάο. Οι Βάσκοι βρήκαν τους Μαδριλένους σε κακό φεγγάρι και το εκμεταλλεύτηκαν, επικρατώντας με 79-67 στο πλαίσιο εξαναβολής αναμέτρησης για την 19η αγωνιστική της ACB.

Μάλιστα, η Μπιλμπάο είχε να κερδίσει τη «βασίλισσα» από τις 17 Νοεμβρίου του 2019 (82-81 στην παράταση) και το έπραξε την ώρα που το σύνολο του Πάμπλο Λάσο μάθαινε ότι θα παίξει με τη φορμαρισμένη Μακάμπι Τελ Αβίβ στα play-offs της Euroleague.

Ο Ντέμιαν Ίνγκλς ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης των νικητών μετρώντας 16 πόντου, 6 ριμπάουν και 4 ασίστ. Από πλευράς ηττημένων πρώτος σκόρερ με 22 πόντους ήταν ο Σέρχιο Γιουλ, ωστόσο, τα ποσοστά του πολύπειρου Ισνού γκραντ ήταν επιεικώ μέτρια (3/6 δίποντα, 4/13 τρίποντα, 4/4 βολές). 

Να σημειώσουμε πως πέραν της νίκης, το εν λόγω παιχνίδι είχε ιδιαίτερη σημασία για την Μπιλμπάο, η οποία απέσυρε τη φανέλα με το Νο15, τιμώντας με τον πλέον ιδανικό τρόπο τον επί 9 συναπτών ετών (2009-18) παίκτη της και έκτοτε προπονητή της, Άλεξ Μουμπρού!


Τα δεκάλεπτα: 22-18, 45-41, 60-55, 79-67

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

Βασιλική Καραμούζα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0