Basket Talk

Δημήτρης Γιαννακόπουλος, η επιστροφή!

Δημήτρης Γιαννακόπουλος, η επιστροφή!
Με ποστάρισμά του στο instagram ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ουσιαστικά ενημέρωσε οτι αναλαμβάνει ξανά τα ηνία της ομάδας μετά την πλήρη αποτυχία των Αλβέρτη, Διαμαντίδη.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να βγει μπροστά και να βγει από την απομόνωση στην οποία είχε θέσει εαυτόν το καλοκαίρι του 2020. Μάλιστα με την ουσιαστικά γραπτή… δήλωσή του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram όχι μόνο ενημέρωσε ότι επιστρέφει στα κοινά της ομάδας παίρνοντας τα πάντα επάνω του αλλά κατηγόρησε (χωρίς να τους κατονομάσει) τους Αλβέρτη, Διαμαντίδη, Τριαντόπουλο για κακοδιαχείριση και μόνιμες αστοχίες.

«Να έχεις βγει ξεκάθαρα και να λες πωλείται η ΚΑΕ και να μην υπάρχει η παραμικρή πρόταση από Παναθηναϊκάρες και μη. Ούτε μισή. Μόνο κάτι fundάσματα.

Να έχεις δώσει εν λευκώ τα κλειδιά του αγωνιστικού σε αυτούς που αν γινόταν δημοψήφισμα «ποιος θες να τρέξει τον Παναθηναϊκό;» θα έπαιρναν το 101%. Και αυτοί αντί να στήσουν ένα μπασκετικό project για το παρόν και το μέλλον φτιάχνουν ένα συνονθύλευμα με… 8 ξένους, σε μία περίοδο που λόγω συνθηκών στόχος δεν είναι η Ευρώπη αλλά να χτιστεί κάτι υγιές.»

Να έχεις μία εικόνα που δεν συνάδει με το μέγεθος του Παναθηναϊκού και μήνες τώρα δεν υπάρχει καμία βελτίωση. Και να στηρίζεις εμμονικά επιλογές που ξεκάθαρα δεν σου έχουν βγει. Να έχει δώσει εν λευκώ την διαχείριση των οικονομικών στον πιο στενό σου συνεργάτη με ξεκάθαρη εντολή έσοδα-έξοδα και αυτός να σε αναγκάζει λόγω αστοχιών να βάλεις και 3 εκατομμύρια σε μία σεζόν που διασύρεσαι εντός γηπέδου από ομάδες με υποπολλαπλάσια μπάτζετ στην Ευρώπη και αγκομαχείς για να νικήσεις τις «μικρές» ομάδες στην Ελλάδα…

Ναι λοιπόν, για όποιον δεν το ξέρει, η φετινή χρονιά μου έχει κοστίσει ήδη 3 εκατομμύρια ευρώ. Και μετά από όλα αυτά, αντί να αφήνεις τους αποκλειστικά υπεύθυνους να επωμιστούν τις συνέπειες μέχρι τέλους, να τις παίρνεις πάνω σου ελπίζοντας σε πιθανή αλλαγή εικόνας ενόψει τελικών, αλλά κυρίως για να χτιστεί σωστά η επόμενη χρονιά.

ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ»

εικόνα_Viber_2022-04-12_21-27-49-495.jpg

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0