Basket Talk

Ο Μιχάλης Λούντζης στο BN Sports: «Κλειδί η σκληρή μας άμυνα - Τον Ιούνιο τα σημαντικά ματς»

Ο Μιχάλης Λούντζης στο BN Sports: «Κλειδί η σκληρή μας άμυνα - Τον Ιούνιο τα σημαντικά ματς»
Ο Μιχάλης Λούντζης παραχώρησε αποκλειστικές δηλώσεις στο BN Sports μετά το διπλό του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ
Συνέντευξη στον Δημήτρη Φεραδούρο

Την παρθενική του συμμετοχή σε ντέρμπι «αιωνίων» κατέγραψε ο Μιχάλης Λούντζης, ο οποίος ευτύχησε να είναι και στην πλευρά των νικητών, αφού ο Ολυμπιακός έφυγε από το ΟΑΚΑ με το ροζ φύλλο, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Basket League. Η ομάδα του εξασφάλισε έτσι το πλεονέτηκα έδρας για τους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο νεαρός γκαρντ των «ερυθρολεύκων» μίλησε αποκλειστικά στο BN Sports μετά το "διπλό" της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού

- Ποιο ήταν το κλειδί της νίκης για τον Ολυμπιακό;

«Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Μπήκαμε από την αρχή με ενέργεια και παρόλο που δεν μπήκαν κάποια σουτ στην επίθεση και δεν είχαμε ρυθμό, ήμασταν πολύ σκληροί στην άμυνα και δεν τους αφήσαμε να σκοράρουν εύκολους πόντους, το οποίο συνεχίστηκε σε όλον τον αγώνα. Αυτό ήταν το κλειδί της νίκης. Η σκληρή μας άμυνα». 

- Πόσο σημαντική είναι μια νίκη μέσα στην έδρα του αντιπάλου, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και για τη σειρά των τελικών, η οποία εκτός απροόπτου θα είναι με τον Παναθηναϊκό; 

«Η σημερινή νίκη έκρινε ένα πλεονέκτημα έδρας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Θέλαμε αυτή τη νίκη για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες νίκης στους τελικούς και να παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας. Δεν έγινε όμως ακόμα τίποτα. Τον Ιούνιο είναι τα σημαντικά μας»

- Είναι το πρώτο σου ματς με τον Παναθηναϊκό και μάλιστα μπροστά σε τόσο κόσμο. Πώς αισθάνθηκες; 

«Ναι, είναι το πρώτο μου Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Ήταν πολύ ωραία η ατμόσφαιρα. Δεν θα σταθώ σε αυτό όμως. Η νίκη είναι το σημαντικό. Χαίρομαι που βοήθησα κι εγώ την ομάδα. Πήραμε το πλεονέκτημα και προχωράμε». 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0