Basket Talk

Πρίφτης: «Τα πάντα θα κριθούν τον Ιούνιο»

Πρίφτης: «Τα πάντα θα κριθούν τον Ιούνιο»
Όσα δήλωσε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Πρίφτης. 
Καλή η προσπάθεια του Παναθηναϊκού, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Basket League κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά δεν ήταν αρκετή για την νίκη. Ωστόσο, ο Δημήτρης Πρίφτης ξεκαθάρισε πως όλα θα κριθούν τον Ιούνιο, στους τελικούς του πρωταθλήματος. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των «πρασίνων»: «Έγινε ένα πολύ κλειστό ματς, κάναμε την προσπάθειά μας αλλά στην 3η περίοδο ήμασταν αναποτελεσματικοί. Χάσαμε καλάθια που έπρεπε να έχουμε βάλει με αποτέλεσμα να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας, να γίνουμε στατικοί. Στο πρώτο ημίχρονο δώσαμε 12 ασίστ, στο δεύτερο μόλις 5 και ταυτόχρονα στο πρώτο ημίχρονο κάναμε ένα λάθος και στο δεύτερο 9. Προχωράμε, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Όλα θα κριθούν τον Ιούνιο, πρέπει να συνεχίσουμε

Χάσαμε από την επίθεσή μας, αφού είχαμε νευρικότητα και άγχος στοιχεία που μας στέρησαν τη δυνατότητα να νικήσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο περάσαμε τη μπάλα στη ρακέτα, αλλά σουτάραμε μόλις δύο βολές σε αντίθεση με τις περισσότερες του Ολυμπιακού. Δεν νομίζω ότι αυτό ήταν αιτία της ήττας». 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0