Basket Talk

Νίκολας: «Μέσα στα τρία μεγαλύτερα μπασκετικά μυαλά του πλανήτη ο Ζέλικο»

Νίκολας: «Μέσα στα τρία μεγαλύτερα μπασκετικά μυαλά του πλανήτη ο Ζέλικο»
Αποθέωσε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ο Ντρου Νίκολας

Τον άλλοτε προπονητή του στον Παναθηναϊκό, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αποθέωσε ο Ντρου Νίκολας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην MozzartSport. 

Ο άλλοτε «πράσινος» Νίκολας εργάζεται πλέον ως scout στους Μπόστον Σέλτικς και τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στη Σερβία για να τσεκάρει ανερχόμενα ταλέντα, για αυτό και παρακολούθησε από κοντά και την αναμέτρηση της Παρτιζάν του Ομπράντοβιτς με τη Μέγκα. Στο περιθώριο της επίσκεψής του έδωσε και συνέντευξη σε τοπικό μέσο, στάζοντας μέλι για τον πολύπειρο τεχνικό με τον οποίο συνεργάστηκε από το 2009 έως και το 2011. 

Για την ακρίβεια ο Νίκολας ανέφερε: «Έχω ενθουσιαστεί που βρίσκομαι στο Βελιγράδι, που έχω την ευκαιρία να μιλήσω με έναν πρώην προπονητή μου και πλέον, έναν σπουδαίο φίλο. Ήλθα στη Σερβία πριν από δυο μέρες και αμέσως πήγα στην προπόνηση της Παρτίζαν. Τον είδα πως δουλεύει και μέσα μου ξύπνησαν οι αναμνήσεις.

Ο Ζέλικο συνεχίζει να ανεβάζει τον τόνο της φωνής του στέλνοντας το ίδιο ξεκάθαρο μήνυμα. Συνεχίζει να αναζητά την τελειότητα. Είναι απίστευτο. Τίποτα δεν έχει αλλάξει έπειτα από όλα αυτά τα χρόνια... Για μένα ο Ομπράντοβιτς είναι μέσα στα τρία μεγαλύτερα μπασκετικά μυαλά του πλανήτη. Και αναφέρομαι μεταξύ όλων των προπονητών. Ξέρω πως είναι χαρούμενος στην Παρτίζαν». 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0