Basket Talk

Οπαδοί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, στήριξη στην ομάδα ενόψει του ντέρμπι. Το BN Sports ήταν εκεί! (video)

Οπαδοί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, στήριξη στην ομάδα ενόψει του ντέρμπι. Το BN Sports ήταν εκεί!  (video)

Μήνυμα στήριξης έδωσαν περίπου 300 φίλοι του Παναθηναϊκού, έξω από το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, εν όψει του ντέρμπι αιωνίων τη Δευτέρα (11/4).

Σχετικά Άρθρα

Περίπου 300 φίλοι του Παναθηναϊκού, βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ το απόγευμα του Σαββάτου (9/4), ύστερα από την επιστροφή της ομάδας από την Τουρκία και το νικηφόρο κλείσιμο των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων απέναντι στη Φενέρμπαχτσε.

Αφορμή της συνάντησης, ήταν το παιχνίδι της Δευτέρας (11/4) για την 21η αγωνιστική της Basket League, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

Τον λόγο πήρε ο κόσμος του Παναθηναϊκού, δίνοντας σαφές μήνυμα πως βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας και περιμένει τη νίκη. Συμπληρώνοντας είπαν πως καμία από τις δύο πλευρές δεν θέλει να μείνει χωρίς τίτλο η ομάδα.

Το λόγο πήρε ο αρχηγός του «τριφυλλιού», Ιωάννης Παπαπέτρου, όπου υποσχέθηκε στον κόσμο πως… θα τα δώσουν όλα. Ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Πρίφτης, μίλησε και εκείνος με τη σειρά του αναφέροντας πως είναι έτοιμοι να ανατρέψουν το μομέντουμ που έχει Ολυμπιακός και να «πάρουν εκδίκηση» για το χαμένο παιχνίδι στο ΣΕΦ. Το μήνυμα και από τις δύο πλευρές ήταν ένα: «μονόδρομος η νίκη».

Κόσμος και ομάδα έγιναν μια γροθιά για καθιερωμένο «ζντο», με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να δίνει το σύνθημα.


Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0