Basket Talk

Κουτσός: «Μέσα Νέντοβιτς και Σαντ-Ρος για το ντέρμπι με Ολυμπιακό»

Κουτσός: «Μέσα Νέντοβιτς και Σαντ-Ρος για το ντέρμπι με Ολυμπιακό»
Ο Ισίδωρος Κουτσός, assistant κόουτς του Δημήτρη Πρίφτη, εμφανίστηκε καθησυχαστικός σε ότι αφορά τους τραυματισμούς των Νέντοβιτς και Σαντ-Ρος
Ο βοηθός του Δημήτρη Πρίφτη, Ισίδωρος Κουτσός, έκανε δηλώσεις μετά τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη. Με βάση τα λεγόμενά του, οι τραυματισμοί των Νέντοβιτς και Σαντ-Ρος, δεν εμπνέουν ανησυχία και αμφότεροι θα δώσουν κανονικά το παρόν στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα (11/4 στις 20:00), που εν πολλοίς θα καθορίσει την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ. 

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι ο Κουβανός γκαρντ-φόργουορντ έμεινε προληπτικά εκτός στο 2ο ημίχρονο του αγώνα με την Φενέρμπαχτσε, ώστε να μη ρισκάρει και να είναι έτοιμος στο ντέρμπι. Ενώ για τον Σέρβο ηγέτη του τριφυλλιού ανέφερε πως όπως δήλωσε και ο ίδιος στο... τουίτερ, θα είναι κανονικά διαθέσιμος! 

Την ίδια ώρα ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ιωάννης Παπαπέτρου, δήλωνε... ανακουφισμένος, καθώς δεν γνώριζε αυτές τις εξελίξεις για τους δύο συμπαίκτες του!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0