Basket Talk

Έτοιμοι για τη «μάχη» του back-to-back οι Μπακς, έκλεισαν το ρόστερ με Ρέιτζον Τάκερ (video)

Έτοιμοι για τη «μάχη» του back-to-back οι Μπακς, έκλεισαν το ρόστερ με Ρέιτζον Τάκερ (video)
Με λύση... εκ των έσω αποφάσισαν να πορευτούν οι Μιλγουόκι Μπακς, δίνοντας την 15η και τελευταία θέση του ρόστερ στον Ρέιτζον Τάκερ, γκαρντ που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην θυγατρική τους ομάδα. 
Τα «ελάφια» του Γιάννη Αντετοκούνμπο έκλεισαν το ρόστερ τους εν όψει των πλέι-οφ, δίνοντας την 15η και τελευταία θέση του ρόστερ, στον σκόρερ Ρέιτζον Τάκερ. Ο 24χρονος περιφερειακός μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στους Ουισκόνσιν Χερντ, θυγατρική ομάδα των Μπακς, για την G-League. Μάλιστα πριν λίγες εβδομάδες ο Τάκερ έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Ουισκόνσιν Χερντ.
Οι Μπακς του προσέφεραν πολυετές συμβόλαιο και κάλυψαν με αυτό τον τρόπο την θέση που είχε μέινει κενή στο ρόστερ, μετά την αποδέσμευση του ΝτεΆντρε Μπέμπρι, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του πρώην φόργουορντ των Μπρούκλιν Νετς που θα τον αφήσει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν. Μετά τις... ανακατατάξεις του trade-deadline, και λίγο πριν το τέλος της regular season η ομάδα του «Greek Freak» ολοκλήρωσε τις κινήσεις της και τις απαιτούμενες «πινελιές», γύρω από τον ηγέτη της, με στόχο την back-to-back κατάκτηση του «δαχτυλιδιού».

Εκτός ρόστερ για τα πλέι-οφ έμειναν οι δύο παίκτες με τα two-way συμβόλαια (Λίντελ Γουίγκιντον και Σάντρο Μαμουκελασβίλι), που δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην post-season. Έτσι οι Μπακς θα πορευτούν οριστικά με τους 13... παλιούς, τον Λούκα Βιλντόζα που ανακοινώθηκε πρόσφατα και τον Ρέιτζον Τάκερ.

Έκτορας Σταυρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0