Basket Talk

Ντουράντ: «Δεν είμαστε κακή ομάδα, εκτροχιάστηκε η σεζόν από τον τραυματισμό μου»

Ντουράντ: «Δεν είμαστε κακή ομάδα, εκτροχιάστηκε η σεζόν από τον τραυματισμό μου»

Ο Κέβιν Ντουράντ σε δηλώσεις του ανέφερε τους λόγους για τους οποίους πιστεύει πως η ομάδα του Μπρούκλιν δεν έχει πάει… κατ’ ευχή τη φετινή σεζόν!

Ο άσσος των Μπρούκλιν Νετς, Κέβιν Ντουράντ, σε δηλώσεις του ανέφερε πως ο τραυματισμός του επηρέασε κατά πολύ την πορεία της ομάδας του, όπως επίσης ανέφερε και μερικά στοιχεία για την νοοτροπία των παικτών!

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντουράντ:

«Για να είμαι ειλικρινής, αισθάνομαι ότι η σεζόν μας εκτροχιάστηκε από τον τραυματισμό μου. Έτσι όπως το βλέπω, δεν είναι ότι είμαστε κακή ομάδα. Απλώς δεν είχαμε μία συνέχεια με εμένα και τον Ίρβινγκ στο παρκέ. Όταν είμαστε όλοι μαζί στο παρκέ, μου αρέσει αυτό που βλέπω» δήλωσε o άσσος του Μπρούκλιν.

Ενώ κλείνοντας, ο Ντουράντ είπε: «Μπορούμε όλοι να μιλάμε για τις προσδοκίες που υπήρχαν. Κάθε μέρα όμως έχει σημασία. Θες να είσαι πρωταθλητής κάθε δευτερόλεπτο που θα είσαι στο παρκέ, όχι μόνο κόντρα στις καλές ομάδες.

Νομίζω ότι ο πρωταθλητής είναι στις συνήθειες, την σκληρή δουλειά και στο ενδιαφέρον για το παιχνίδι. Υπάρχουν πολλοί πρωταθλητές που δεν πήραν ποτέ δαχτυλίδι, αλλά προσεγγίζουν με αυτό τον τρόπο το παιχνίδι. Έτσι νιώθω για την ομάδα μας. Τα παιδιά κάνουν ό,τι μπορούν, αλλά υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούν να ελέγξουν. Αυτό όμως δεν εμποδίζει κανέναν να έχει την νοοτροπία του πρωταθλητή».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0